|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέο Μέλος - Συμβουλές για αγορά GS-GSA
Εχω ακούσει ότι το gs ανεβάζει θερμοκρασίες μέσα στη πόλη.
Κατα πόσον ισχύει κάτι τετοιο; |
|
|||
|
|||
Ως αερο-ελαιόψυκτο είναι φυσικο να μην του αρέσει η ζέστη της πόλης το καλοκαίρι. Μέχρις εκεί.
Η δική μου ειναι του 2005 με 75.000 χλμ και ουδέποτε είχε θέμα... Παρά τον όγκο της και το μέγεθος της, θα διαπιστώσεις ότι ειναι ιδιαίτερα ευέλικτη μέσα στην πόλη, λόγω και της ροπής του boxer. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Φίλε σήμερα θα έιμαστε κάποια μέλη του φόρουμ για καφέ στη Καβάλα κατά τις 11:30 φαντάζομαι. Θα σε ενημερώσουμε με sms για το μαγαζί όταν φτάσουμε εαν θες να έρθεις να τα πούμε από κοντά.
Στάλθηκε από MikeKav |
|
|||
|
|||
Θα έρθω στείλε μου μήνυμα
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα ! Ηρθες στο σωστό μέρος και έχεις ήδη κάνει την σωστή επιλογή στην απόφαση σου για BMW . Νομίζω μια καλη κίνηση ειναι να ξεκινήσεις ψάξιμο απο το car.gr έχει πολλά και καλα κομμάτια ρίξε και μια ματιά σε αντιπροσωπείες έχουν καλα μεταχειρισμένα και εγγυημένα . Είχα και εγώ παλιά v strom abs μην συγκρίνεις τις δυο μηχανές ειναι άτομο . Καλη απόλαυση την καινούργιας σου μηχανής και σίγουρα καλα θα περνάς στο forum .
|
|
|||
|
|||
Με σαρανταρια και βάλε το καλοκαίρι μέσα σε μεγαλουπόλεις σταματά ξεκινά πες μου μια μηχανή που δεν ανεβάζει θερμοκρασία . Μην αγχωνεσαι για αυτο .
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα alex έχω ψάξει ήδη αρκετά σε αγγελείες και είμαι μεταξύ 3 gsa, το στρώμα το έχω ήδη συμφωνήσει να το δώσω από δευτέρα, αρκετά σκοτωμένο, και ξεκινώ έλεγχο για αγορά. Μπορείς να μου πεις αν γνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ πακέτου 1-3 08' και traction control 10'?
Last edited by fotan; 17-02-2013 at 11:02. |
|
|||
|
|||
...φίλε..βουρ στον πατσα που λεμε!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Φιλε μου...η λυση ειναι μια...
2κυλινδρη...στην σωστη διαταξη ωστε να αναπνεει καλυτερα...!!! Πιο στενη απο μποξερ να περναει την κινηση ευκολοτερα...!!! και ωραιο και χαρακτηριστικο ηχο...!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|