|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Racetech εξατμιση
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ηλία ένα τρόπο έχεις να το μάθεις.
|
|
|||
|
|||
δηλαδη αν βαλεις 4 εξατμισεις θα τελικιαζει στα 250?
|
|
|||
|
|||
Χαλαρα...!
|
|
|||
|
|||
Ναι θα βάλει δυο εξατμίσεις ανά κύλινδρο.
Μια καλή λύση είναι να βάλει άλλη μια από μια άλλη οπή. Αυτή δεν θα δώσει και 50χλμ. παραπάνω; Χαλαρά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλές βόλτες! Εκεί στα μονοπάτια της Οίτης , κοίταξε να ευχαριστηθείς τα "χαμηλά" σου αρπάγματα!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και τάισμα το ντεπόζιτο με όσπρια! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φτιάχνει και μαϊμού, αλλά δεν είχα ρωτήσει τιμή, διότι χάνεις το πλεονέκτημα της μείωσης βάρους. Απ'όσο ξέρω μόνο με τελικό δε χρειάζεται γενικά παράλληλο εγκέφαλο. Αν έχεις και φίλτρο αέρα ίσως. Απ'ότι έχω διαβάσει, το όφελος είναι κυρίως "ψυχολογικό", λόγω του πιό γεμάτου ήχου έχεις την αίσθηση τους κέρδους. Τα δυναμόμετρα συνήθως δε συμφωνούν. Και κατά κύριο λόγο το κέρδος είναι στις υψηλές στροφές. Κατά τη γνώμη μου αν δε σε ενδιαφέρει τελική, αλλάζεις ένα γραναζάκι και με ελάχιστα αυξημένη κατανάλωση έχεις πιό ζωντανό κινητήρα. Εγώ το έχω φετίχ. Οταν αλλάξω λάδια στο bandit θα αλλάξω μάλλον και το γρανάζι. Ε ρε φίδια!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μόνο να μην το ακούσει η μάνα του αυτό! Θα με σκίσει! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλειται εξατμιση REMUS REVOLUTION | jarhead | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 13 | 20-03-2011 23:37 |
μαμισια εξατμιση r1200gs&adventure | KOSTASB | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 03-03-2011 13:11 |
εξατμιση z Technik Vs Bmw akrapovic Gs1200 | L3f | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 10-03-2010 10:46 |
ζητειται εξατμιση akrapovic για gs 1200.... | L3f | Ζήτηση | 1 | 03-12-2009 16:20 |
εκανε φτερα η εξατμιση!!!! | xenos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 75 | 30-04-2009 17:14 |