|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κρήτη: βόλτα στον Γιούχτα
μπραβο παιδια.ειστε φοβεροι...
γιαννη μου τι λαστιχα φοραει το adv?με ενδιαφερει.απο χωμα θα ειναι ok,στην ασφαλτο τι λενε? |
|
|||
|
|||
Ο Νίκος στο ADV φοράει Karoo, πολύ καλό στο χώμα αλλά θορυβώδες στην άσφαλτο. Σκέφτεσαι να βάλεις;
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Γιάννη για την βόλτα
και μεγειά τα "μποτάκια" !!! |
|
|||
|
|||
μμμμ,μαλιστα,ναι το σκεφτομαι μιας και λεω να σας ακολουθω.αλλα και περα απο αυτο,θορυβωδες και νομιζω καπως ασταθες στην ασφαλτο.
|
|
|||
|
|||
Καθολου ασταθες ετσι νομιζεις στην αρχη αλλα...
κολαει κατω για χωμματινο. οσο για τον θορυβο ειναι κατι που μετα την πρωτη βολτα το συνηθιζεις.. Και στο χωμμα βεβαια το λατρευεις....κατσικι γινεται το adv αλλα θελει χερια.. |
|
|||
|
|||
ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ !!!!!!!
ΑΛΛΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ!!(ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ [/QUOTE] |
|
|||
|
|||
:sm5::sm5:SUPER!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο παίδες....
|
|
|||
|
|||
ωραία παρουσίαση Γιάννη, τα λασπόλουτρα βέβαια δεν τα πολύ συμπαθώ ελπίζω να έχει στεγνώσει η λιμνούλα μέχρι την πρωτομαγιά
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Επομενη χωμάτινη βόλτα(???) | REK | Χωμάτινες εξορμήσεις | 20 | 01-10-2010 14:58 |
Αχαϊκή χωμάτινη βόλτα....27/2/2010 | kostasvar | Χωμάτινες εξορμήσεις | 53 | 02-03-2010 22:49 |
Μια μικρή βόλτα... 600 χλμ | Kwstas_kef | Κόσμος | 11 | 20-11-2009 04:31 |
Νυχτερινή βόλτα | soter3gm | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 17-09-2009 02:08 |
Ζητείται παρέα για βόλτα !!!!!!!!! | yannis | Διάφορα | 26 | 31-03-2009 00:13 |