|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από Κροατία προς Βοσνία, τι παίζει?
Να προσθέσω κάποιες πρότασεις για την Σλοβενία - Κροατία.
Διαδρομή Λουμπλιάνα - λιμνες Bled, Bohinjsko Jezero μεσω των διαδρόμων 403, 910, 909. Ιουλιανές Αλπεις - Virsic - Bovec (206). Φοβερή διαδρομή (μοναχική) από Bovec μέσω 203 - SP76 προς Tolmezzo. Κροατία National Park Krka, επίσκεψη στο Trogir (Βυζαντινή πόλη σ΄ενα μίκρό νησάκι 10 χλμ απο το Σπλίτ. Επίσκεψη για καφέ και γαλατόπιττα στα σύνορα Κροατίας με Σλοβενία στο Samobor (κουκλίστικο χωριό). Επίσης η διαδρομή απο Dubrovnic - Mostar - Sarajevo (E73) πάρα πολύ ωραια και ενδιαφέρουσα. Επίσης εαν σέ ενδιαφέρουν οι πόλεις αξίζουν επίσκεψης το Ζαγκρεμπ και η Λουμπλιάνα. Καλό σου ταξίδι με σαφαλή και όμορφα χιλιόμετρα |
|
|||
|
|||
φιλαρακι εγω εχω μνημη χρυσοψαρου
απλα θελω να σου πω καλο ταξιδι και να πας οπου θες το μυστικο ειναι ενα ρωτωντας πας στην πολη καλα χιλιομετρα και βαλε φωτο πολλες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το κατάλυμα, ελπίζω να το βρω όταν θα είμαι εκεί κοντά... Απόσπασμα:
Να΄σαι καλα! Απόσπασμα:
Να΄σαι καλά! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Το κατάλυμα πως λέγεται, θυμάσαι? |
|
|||
|
|||
ειναι μεγαλη περιοχη με καταλυματα αριθμημενα, επισημα,
ειναι πανω στον κεντρικο δρομο, ενα χιλιομετρο πριν την ρεσεψιον του παρκου στο παρκο πρεπει να αφιερωσεις μια μερα για να περπατησεις(δηλ δυο διανυκτερευσεις),πληρωνεις ενα εισητηριο φτηνο, αναλογα με ποσες ωρες εχεις σκοπο να μεινεις στο παρκο, εχει διαδρομες μεσα στη φυση, εχει καραβακια που σε περνανε απεναντι στις λιμνες και τρενακια οταν κουραστεις για να σε μεταφερουν στα κεντρικα σημεια του παρκου που εχει σημεια με εστιατορια και παγκους με αραγμα... ειναι πολυ οργανωμενα και θα παθεις πλακα δες εδω μερικες φωτο απο το ταξιδι που ειχαμε παει πρσυ με το φορουμ http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B1%C...9/index33.html |
|
|||
|
|||
Οτι πιο ομορφο εχουν τα δυτικα Βαλκανια, ειναι στο Dubrovnic, Mostar, Sarajevo. Ο δρομος στριβει αριστερα στα μισα της διαδρομης Split -Dubrovnic για Μοσταρ kai ειναι 140 km, και απο εκει για Sarajevo ειναι αλλα 130m.Ο δρομος τελειος, η διαδρομη απολαυστικη, οι προορισμοι οι καλυτεροι. Καλο ταξιδι και προσοχη στα ελαφια που πεταγονται στο δρομο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πω ρε σεις τι λίμνη είναι αυτή με τους καταράχτες.,.,. αααααα ρε φυτίλια.,.που μας βάζεται.,., |
|
|||
|
|||
το Plitvice στην Κροατια, ειναι απο τα ωραιοτερα μερη που εχω δει,
θα ξαναπαω οπωσδηποτε... βαδιζεις 6-8 ωρες μεσα στους καταραχτες και στις λιμνες, κουραζεσαι, παιρνεις το καραβακι και σε παει στην απεναντι οχθη, περπατας μεσα στη φυση και βλεπεις πινακιδεσς με σταθμους που παιρνεις τρενακι και πας σε αλλο σημειο... ειναι ο παραδεισος, αν σου αρεσει η φυση... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πες το ΝΑΙ και φύγαμε! Έχετε μια βδομάδα να ετοιμαστείτε... |
|
|||
|
|||
αν θελεις ξενοδοχ με ασφαλες παρκινγκ για μηχανη σε Novi Sad, Βελιγραδι και Σκοπια πες μου
|
|
|