|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τα έκανα θάλασσα...
to dive μάλλον χε χε.
|
|
|||
|
|||
Ευτυχώς έχω κάποιες φώτο να θυμάμαι . |
|
|||
|
|||
Άααα είσαι αγρίμι εσύ… Τρώμε τουλάχιστον τίποτις, ή το πιάτο τις 9 φορές είναι άδειο, που λέει και το στιχάκι..? |
|
|||
|
|||
Μπράβο βρε Χρηστάρα να πάμε και μαζί για καμια βουτια!
|
|
|||
|
|||
Μάριε όποτε βρεθείς στα νερά μου, Αττική ή Ερμιόνη καλύτερα για να έχουμε και την βάρκα. Ή να κανονίσουμε κανένα Ιόνιο. Ειδικότερα άμα έχεις και κανένα από τα τερατάκια σου μαζί. Πα πα τι είπα, ζάχαρη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τώρα πια όχι μόνο από τις ξέρες των ιχθυοπωλείων .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ετοιμάσου για Ρηνεια και Δήλο μια και θα βρεθώ σε διπλανό νησι για δουλειές |
|
|||
|
|||
Το λοιπόν….θαλασσινέ….
Στο ναυάγιο που σου είπα και λέγετε Eurobulker είναι στην μέση ακριβός μεταξύ Ερέτριας και Δήλεσι στον Νότιο Ευβοϊκό. Το βάθος εκεί είναι 31 μέτρα περίπου, μέχρι τα 20 – 24 είναι το όριο για να το δεις καλά. Έχει κοπεί στην μέση και τα αμπάρια είναι γεμάτα τσιμέντο. Το μήκος του είναι περίπου τα 200 μέτρα και φαντάσου ότι οι κεραίες στο κατάρτι που είναι πάνω από την γέφυρα του καπετάνιου ξέχουν 3 μέτρα πάνω από την θάλασσα!!! Πάρε το εργαλείο σου και έλα, δεν θα χάσεις….κάνουμε και δυο αν θέλεις….. |
|
|||
|
|||
Έχεις να θυμάσαι ωραία πράγματα όμως!!!
Απόσπασμα:
Ημερομηνίες για να ενδυθώ το θρησκευτικό μου ιμάτιο… |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φοβάμαι στα βαθιά. Σ΄έχω.!!! Πώς φτάνουμε εκεί? Εργαλείο τί εννοείς? Έχεις σκάφος? Γιατί το δικό μου είναι μακριά. Επικοινωνία για πώς και πότε μπορούμε. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πουλάνε εκτάσεις στη θάλασσα του Καστελόριζου | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 28-03-2011 01:07 |
Αυτόν θα τον έκανα φίλο μου ΑΝΕΤΑ | pepax66 | Αστεία Video | 9 | 29-01-2011 00:21 |
Πέταξε στη θάλασσα την 19Χρόνη φίλη του..... | soter3gm | Διάφορα | 16 | 09-10-2009 10:42 |
Σκουπίδια στην θάλασσα ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Περιβάλλον | 12 | 25-07-2009 18:17 |
Όταν η πρώτη… επαφή με τη θάλασσα πάει στραβά | nek21 | Χιούμορ | 7 | 23-06-2009 13:38 |