|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λάδια από κινητήρα
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Υπάρχουν και τα συμπληρωματικα σεμιναρια που γινονται σε τοπικο επιπεδο μεσω email και φαξ!! Τωρα, το πως μεταφερονται στο γερμανοπολυγωνο και στο δυναμοκλειδο απο τους κατα τόπους υπομηχανικους της εκαστοτε αντιπροσωπειας εγκειται στο ενδιαφερον τους να ενημερωθουν απο τον αρχιμηχανικο που παρακολουθησε το τάδε σεμιναριο και την ακριβεια μεταφορας των πεπραγμενων απο αυτον σε αυτους!! Δεν τους υποχρεωνει δε κανεις να το εκδηλωσουν αυτο το ενδιαφερον!! Το 90% αυτων περνουν ενα τηλεφωνο και ζητανε τα αποτελεσματα του σεμιναριου με φαξ!! Εξάλλου στα σεμιναρια αυτα δεν ''διδάσκονται'' επισκευες κι ανυχνευση βλαβων αλλα εισαγωγη στις καινουριες τεχνολογιες! Οσο για τους ''επιθεωρητες''........last year, διότι απλα δεν υπαρχουν σε μηχανολογικο επιπεδο παρα μονον σε οικονομικο!!! Σημ 1. τα παραπανω ειναι πολυ ευκολο να τα μαθεις αν εχεις καποιον πολυ δικο σου ανθρωπο σε ενα απο τα εξουσιοδοτημενα της BMW!! Κι επειδη εγω εχω (δεν θα το πω δημοσια όμως γιατι θα τον βλαψω) σε συμβουλευω να μην ακους ''παχια λογια'' που μονο σκοπό έχουν να ριξουν στάχτη στα μάτια των καταναλωτών!!! Σημ 2. Το οτι βρηκαν π.χ. μια βλαβη η οποια εντάσσεται στις κοινες ¨η οχι βλαβες δεν σημαινει οτι η επιτυχια αυτη ειναι μερος της παρακολουθησης σεμιναριων! Σημ 3. Τα παραπανω ισχύουν τοσο για Ευρωπαιους κατασκευαστες οσο και για Γιαπωνεζους τα τελευταια 25 χρόνια!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
... μια παρεα ειμαστε βρε παιδες!....μηχανόβιοι!...κανεις δεν ειπε οτι ειμαστε μηχανικοι!.... οπως συναντιεσαι με το κολλητο σου και μοιραζεσαι μαζι του το προβλημα σου ή την χαρα σου ... ετσι αναφερεις και εδω στα Τεχνικα Θεματα τι σε προβληματιζει και ισως καμια φορα πιασεις και κατι που σου φανει οντως χρησιμο!
... φυσικα και φιλτράρεις αυτα που διαβαζεις και πρατεις αναλογως!...προσωπικα το βρίσκω εντελως υγιη και ενδιαφερον να κανεις μια συζητηση πριν καταληξεις στον μαστορα ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Υπάρχουν πάρα πολλά Post που αφορούν "λαλακίες" των εξουσιοδοτημένων και μη συνεργειών, από λάθος διάγνωση εώς το να φύγει η μηχανή χωρίς λάδια, ή με χαλαρές κάποιες βίδες.
Το μεράκι πολλών συναδέλφων εδώ μέσα μας δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες από ότι το συνωμοτικό ύφος που έχουν οι περισσότεροι στα συνεργεία που όταν τους ρωτάς κάτι σε αντιμετωπίζουν με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Για μένα οδηγώ μηχανή σημαίνει ότι ξέρω τουλάχιστον τα βασικά της λειτουργείας της, και αν όχι οφείλω να τα μάθω, είναι πρωτίστως θέμα ασφάλειας. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πόσοι από εδώ μέσα έχουν πάθει "ζημιές" από συνεργεία και πόσοι από τα post των συμφουρητών. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ |
|
|||
|
|||
Tραβηγμένη η άποψη του φίλου Εκατόνταρχου.
Το νόημα του φόρουμ είναι η ενημέρωση. Ακόμα και να μην βάζεις χέρι στη μηχανή σου (όπως η πλειοψηφία εδώ μέσα) το να ξέρεις πράγματα γι αυτήν στο μηχανολογικό κομμάτι είναι σημαντικό. Μπορεί να αποφύγεις σφάλματα στο χειρισμό και στην συντήρηση. Όταν πηγαίνεις εξάλλου τη μηχανή στον εξουσιοδοτημένο και ξέρεις εκ των προτέρων τι και πως είναι πολύ χρήσιμο. |
|
|||
|
|||
Παιδιά ανήκω στην πλειοψηφία των μελών αυτού του φορουμ που αγγίζω την μηχανή μου σε ελάχιστα πράγματα, τουλάχιστον προς το παρών.Το ότι όμως διαβάζω εδώ μέσα τα τεχνικά θέματα, με έχει βοηθήσει αφάνταστα να γνωρίσω καλύτερα την μοτό μου, να μπορώ να καταλάβω σε μεγάλω βαθμό τι της συμβαίνει, και φυσικά να πηγαίνω στο συνεργείο αν όχι και με τα δύο μάτια ανοιχτά, τουλάχιστον με το ένα.Έτσι ξέρω και να περιγράψω το τυχών πρόβλημα, αλλά και να μην λουστώ ένα κάρο ....κίες,από ασχετοσύνη.
Το ότι υπάρχουν πολλές φορές διαφορετικές προσεγγίσεις είναι φυσιολογικό.Από εκεί και έπειτα πέρνουν μπροστά τα φίλτρα και φιλτράρουν την πληροφόρηση. Αυτά τα λίγα και από μένα.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ |
|
|||
|
|||
...τουλάχιστον άστοχο
|
|
|||
|
|||
...επειδή με πείρατε με το ουού,και επειδή άν και ξέρω 5 πράγματα μηχανολογικά,ποτε δεν ανακατεύτηκα να κανω κρίσεις σε προβλήματα άλλων γιατί ΄δεν είμουν σίγουρος, εκείνο που θα ήθελα,για λογαριασμό τού forum τα τεχνικά να τα απαντάνε 2-3 άτομα πού είναι μηχανικοί,όπως ο Βασίλης τού Βαγιανέλη,δεν ξερω άν υπάρχουν άλλοι,ΑΝ ΘΕΛΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ.
Οι υπόλοιποι,μεδενός εξαιρουμένου και του εαυτού μου στα ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ καλό είναι να συνεισφέρουν διαβάζοντας και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος. Ουτε είναι σωστό να έχω εγώ,πχ σοβαρό πρόβλημα στά φρένα και αντι να πάω σε ένα εξουσιοδοτημένο,να περιμένω ΠΡΩΤΑ να λυθει στό forum για να παω να κανω στο συνεργείο τόν έξυπνο... (εχει συμβεί αυτό). Οσον αφορά τα τεχνικά σεμινάρια γνωρίζω απολύτως την κατάστσαη αλλα οφείλεται και στο γεγονός ότι οι περισσότεροι τεχνικοί είναι χαμηλού μορφωτικου επιπέδου με ότι αυτό συνεπάγεται. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανατομία ενός κινητήρα... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 13-12-2009 22:33 |
Καθαρισμός κινητήρα | cm246 | Φροντίδα | 8 | 29-11-2009 00:57 |
Ανατομία ενός κινητήρα... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( no2 ) | Hondakias | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 30-07-2009 11:40 |
Λάδια | kifinas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 14-03-2009 11:59 |
Νέος τύπος... κινητήρα | kostas_366 | Επικαιρότητα | 13 | 28-01-2009 00:26 |