|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γράμμα - ποταμός, ενός πατέρα που οδηγείται στη φυ
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
αλλοι εχουν το ονομα και ααααααααλλοι την χαρη.......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελικα ειδες που συμφωνησαμε οτι ειναι ανυπογραφη? Οσο για την υποστηριξη προς το κρατος εχεις δικιο, εγω σαν ελευθερος επαγγελματιας ταξιτζης ελεγα την τελικη τιμη στον πελατη μου μαζι με τον ΦΠΑ εννοειται αν και ειχα την δυνατοτητα να τον απαλειψω, το ιδιο κανει και η συζυγος μου ελ. επαγγελματιας και αυτη και το ιδιο κανουν οι σωστοι Ελ. επαγγελματιες..........εν αντιθεση με αλλους που το διαχωριζουν δινοντας ετσι την ευκαιρεια μη πληρωμης τυ και φυσικα κλοπης εσοδων απο το ''κακο'' κρατος που του τα ζηταμε ολα.........και αυτοι που δεν πληρωνουν φορους φυσικα. Ευτυχως εγω δεν ανηκω στους δευτερους...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην πορτα μας,,, Μεσα στο ιδιο μας το σπιτι,,, Θες υπογραφες βγες μια βολτα εξω και μαζευτες,,, |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τοτε ολοι εχουμε καταρρακτη και χρειαζοματε ακουστικα βαρηκοιας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΟΑΕΕ Στον ΟΑΕΕ αιτήσεις έχουν υποβάλει 5.567 (από το σύνολο 379.844 «ενεργών» ασφαλισμένων που χρωστούν 5,9 δισ. ευρώ) για να ρυθμίσουν 41,2 εκατ. ευρώ (οι 4.722 για οφειλές βεβαιωμένες έως 31/12/2012 ύψους 37 εκατ. ευρώ και 845 για νέες οφειλές ύψους 4,2 εκατ. ευρώ). «Στάση πληρωμών» από τους οφειλέτες σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ | οικονομια , ελλαδα | Ημερησία |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θες να μας τρελανεις κι εσυ? Τοσα δις που χρωστανε δημιουργηθηκαν σε 2,5-3 χρονια της κρισης? Ελα ρε Σταυρο, αφου ξερεις και ξερουμε οτι αυτα ειναι συσσωρευμενα χρεη ετων κι οχι τωρινα.....χρωστουσαν το 2005, εκαναν ρυθμιση, πληρωναν 2 δοσεις και μετα περιμεναν την επομενη ρυθμιση!!! Ετσι λειτουργουσε ο ελληνας, με ρυθμισεις........ Οταν, τον Οκτωμβριο, θα αρχισουν να εφαρμοζονται τα αναγκαστικα μετρα εισπραξης μεσω του ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) θα δεις πως θα βρουν τα χρηματα και πως θα τρεξουν να πληρωσουν. Σαν και τις προσληψεις που ξαφνικα αυξηθηκαν μεσα σε μια μερα μολις ανακοινωθηκε το νεο ποινολογιο γιαυτους που προσφερουν μαυρη εργασια....... Και κοιτα, σου εχω και κατι νεο για τους πεινασμενους ελληνες που χρωστανε σε ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, τραπεζες, δεν πληρωνουν τις ΔΕΚΟ κ.λ.π. Διαβασε το ολο αλλα αξιζει να σταθεις στην τελευταια παραγραφο του αρθρου της ''Ημερησιας'' απο το ιδιο φυλο που εσυ ποσταρες και που λεει '' Πάντως, οι εισαγωγικές που σημείωσαν την υψηλότερη αύξηση στις πωλήσεις τους στο πρώτο δεκαπενθήμερο Αυγούστου σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι ήταν η Mercedes με άνοδο 200% και ακολουθούν η Dacia με 136,6%, η BMW με 123%, η Mini, η Smart, η Abarth με 100%.'' Ολα απο εδω Αύξηση ρεκόρ 54,6% στις πωλήσεις αυτοκινήτων | επιχειρησεις , ελληνικες επιχειρησεις | Ημερησία Εσεις δεν πειραζει να φανταζεστε οτι βλεπετε πειναλεους στον δρομο.....εγω δεν φανταζομαι, διαβαζω τους αριθμους.......και πειναλεους δεν βλεπω. Αλλο το ''χρωστω και στα παπαρι@ μου διοτι τωρα παω να παρω αυτοκινητο ¨η να παω διακοπες'' κι αλλο το'' χρωστω και δενε χω να τα δωσω και κανω το σκ@το μου παξιμαδι να επιβιωσω'' που θεωρειτε οτι ειναι η πλειοψηφια.......εγω ΔΕΝ..... Και Σταυρο, ΑΝ ηταν αλλιως τα πραγματα δλδ οπως ταλενε οι συμφουρμιτες τοτε ο ΣΥΡΙΖΑ, με τοσα που υποσχεται, θα ειχε κυβερνηση και μαλιστα αυτοδυναμη...... Last edited by GeorgeP; 27-09-2013 at 20:27. |
|
|||
|
|||
Γιώργο από τους 775.708 ασφαλισμένους οι 379.844 είναι λαμόγια και αγοράζουν ΒΜW & ΜΕRCEDES ενώ την ίδια στιγμή δεν πληρώνουν τις εισφορές τους.
Αν κάποιοι φορούν ροζ γυαλιά εσύ φοράς της ηλεκτροκόλλησης ... Αν αυτό που γράφεις δεν είναι τσουβάλιασμα τι είναι ; Όσον αφορά στην εξέλιξη των ασφαλισμένων του κλάδου κύριας ασφάλισης του ΟΑΕΕ, τα στοιχεία δείχνουν ότι, ενώ το 2005 παλαιοί και νέοι ασφαλισμένοι ανήλθαν σε 832.685, το 2013 (έως τον Ιούνιο) οι ασφαλισμένοι ήταν 775.708. Πόσους ασφαλισμένους έχει κάθε Ταμείο | ελλαδα | news.e-go.gr Last edited by frits; 27-09-2013 at 21:18. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|