|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καρφώματα στο ΣΔΟΕ από... συγγενείς και γείτονες!
Απόσπασμα:
Ο φόβος φυλάει τα έρημα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μακάρι να τους μοιάσουμε στα θέματα σεβασμού του συνανθρώπου, αν και αυτοί ποτέ δεν τα σεβάστηκαν διαχρονικά... Καρφωτή και πάλι καρφωτή μέχρι να σταματήσουμε ο ένας να ενοχλούμε τον άλλον, ιδίως όταν αυτός δεν μας έχει ενοχλήσει. |
|
|||
|
|||
ερώτηση.. σε ένα κράτος με την πολιτεία ανύπαρκτη θα λειτουργούσε με αυτόν τον τρόπο ή θα είχε διαφορετική εξέλιξη η υπόθεση? |
|
|||
|
|||
οταν το κρατος ειναι σωστο και δικαιο,ναι,να ζητησει και να παρει τη βοηθεια των πολιτων!
οταν ενα ####κρατος ομως μπορει αλλα δε θελει να παταξει τη φοροδιαφυγη και κανει οτι δε βλεπει ποιοι και ποσο φοροδιαφευγουν τοτε ειναι κοροιδια να δινεται και καλα βοηθεια απο τους πολιτες... οταν π.χ γιατροι και δικηγοροι με γραφεια σε κολωνακι και βορεια προαστια δηλωνουν εισοδηματα 10 και 12χιλ ετησιως,το κρατος περιμενει απο μενα να το ξυπνησω? να μην πω για τις...δεξαμενες των βουλευτων! |
|
|||
|
|||
ειλικρινά απο που και να το πιάσεις το θεμα βρωμάει....Σίγουρα πάντως το κράτος είναι υπεύθυνο για αυτές τις δουλείες... τόσους δημοσίους υπαλληλους έχουμε...ας βγούνε να δούνε τι γίνεται..εαν ειναι έτσι να ξεκινησουμε να πάρουμε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ τον νόμο στα χέρια μας μπας και ηρεμήσουμε και απο άλλα κουσούρια που μας ενοχλούν...
το κρατος ειναι ο βασικός ελεγκτης του νόμου και κανείς άλλος.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Έχω κάνει κι εγώ 25 χρόνια στη Γερμανία και είναι έτσι όπως τα λέει ο φίλος tsompanis είναι. Σαν Ελληνάρας κι εγώ μια φορά βιαζόμουν να πάω κάπου και επειδή είχε μποτιλιάρισμα (stau) στον αυτοκινητόδρομο την έκανα δεξιά στη λωρίδα ΛΕΑ για να βγω στην επόμενη έξοδο. Από μακριά βλέπω το περιπολικό και χώνομαι μπροστά σε ένα Γερμανό για να γλυτώσω από τον αστυνομικό αλλά μάταια γιατί με έδωσε ο Γερμανός. Είχε άδικο ο Γερμανός που με έδωσε στον αστυνομικό ?? Όχι βέβαια. Γιατί μλκες είναι οι άλλοι που περιμένανε κανονικά στη ουρά κι εγώ ο έξυπνος?? που να συμβεί αυτό εδώ στην Ελλάδα. Ξερετε τι γίνεται στη Γερμανία όταν ο δρόμος από 2 λωρίδες γίνεται μία ?? Μπαίνουν τα αυτοκίνητα στη μια λωρίδα όπως το φερμουάρ που κλείνει. ένας άπό τη κανονική λωρίδα προχωρά και από πίσω του μπαίνει ο πρώτος από τη λωρίδα που κλείνει και πάει συνέχεια. Εδώ στην Ελλάδα τι γίνεται παρακαλώ ?? Ο καθ' ένας για τη πάρτη του. Πρώτα το ΕΓΩ και να πάει να .......ο συνάνθρωπός μας. Επίσης δεν καταλαβαίνω πως από καμικάζι οδηγός στην Ελλάδα, μόλις βγεί στο εξωτερικό γίνεται αρνάκι. Για να ξεκαθαρίσω. Το κράτος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη και δεν πρέπει να περιμένει από το πολίτη να του δείξει "να αυτός φοροδιαφεύγει". Αυτό θα πρέπει να είναι η εξαίρεση. |
|
|||
|
|||
Θα συμφωνίσω και γω ότι το κράτος είναι υπεύθηνο για τους σχετικούς ελέγχους..
αλλά όταν βλέπω τον άλλον να με δουλεύει στην μούρη μου παρανομώντας με διάφορους τρόπους..δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να τον δώσω στεγνά.. Γιατί να περιμένω υπομονετικά στην ουρά και ο άλλος να γκαζώνει το cherokee στην ΛΕΑ..μάγκας είναι? Δεν τον ρουφιανεύεις..βοηθάς κάποιον που έχει ανάγκη να πάει από την ΛΕΑ, να πάει γρηγορότερα Γιατί να μην των δώσω στον ΣΔΟΕ όταν περνάει ζωή και κότα και μένα μου τα πέρνουν απ' όλες τις μεριές? |
|
|||
|
|||
επειδη παιζει πολυ γερμανια στην κουβεντα μας.......και γνωριζοντας και εγω αρκετα την κουλτουρα τους(1 χρονο μονιμος κατοικος reutlingen),δεν μοιαζουμε πουθενα με τους γερμανους και ουτε θα μοιασουμε ποτε
θυμηθηκα τον παππουλη μου οταν μου ελεγε ιστοριες απο την κατοχη.......μου ελεγε λοιπον οτι,οι πρωτοι που σκοτωσαν οι γερμανοι φευγοντας,ηταν οι ρουφιανοι........ ας μην ειμαστε υποκριτες,γιατι δεν υπαρχει ελληνας που να μην παρανομει καθημερινα. |
|
|||
|
|||
Φίλοι μου για να γίνουν αυτά σωστά πρέπει να υπάρχει πρώτα από όλα η αίσθηση του κοινού καλού και ότι αυτό είναι πάνω από το ατομικό, ή αν θέλετε συμβαδίζουν.
Πρέπει επίσης να υπάρχει ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αλλιώς θα καταλήξουμε στην ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ. Και εγώ ήμουν πρόσφατα στην Γερμανία και όταν πήγα να περάσω με κόκκινο πεζός από διάβαση χωρίς να φαίνεται πουθενά αυτοκίνητο (δικαιολογία έτσι ) μου την έπεσαν όλοι όσοι περίμεναν το πράσινο, και μάλιστα μία κυρία μου είπε στα αγγλικά ότι έδωσα ένα πολύ κακό παράδειγμα στο παιδί της που περίμενε υπομονετικά να ανάψει πράσινο, εγώ πάντως εκείνη την ώρα ένιωσα θυμό και ήθελα να τους βρίσω, την άλλη μέρα το πρωί πηγαίνοντας προς την έκθεση έβλεπα παιδάκια δημοτικού 7-8 χρονών να περιμένουν μόνα τους στα φανάρια να περάσουν μεγάλους δρόμους για να πάνε στο σχολείο και κατάλαβα, από την άλλη όμως μου ήταν πολύ δύσκολο να περιμένω πεζός στο φανάρι 1-2 λεπτά να περάσω απέναντι όταν στην κυριολεξία δεν φαινόταν πουθενά αυτοκίνητο. Πάντως η ρουφιανιά δεν μου κάνει εντύπωση, θεωρώ ότι πάντα ήταν στο πετσί του Έλληνα με κίνητρο πάντα όχι το γενικό καλό αλλά την προσωπική του ικανοποίηση , εμείς βγάλαμε τον Εφιάλτη, τους κουκουλοφόρους στην κατοχή, αλλά και το γνωστο ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα. Εμείς κάναμε την πονηριά μαγκιά και την πληρώνουμε τώρα ακριβά για διαβάστε εδώ.. Πρόστιμο 344 εκατ. ευρώ για παράνομες επιδοτήσεις, Κάποιοι αγρότες, πολλοί, λίγοι δεν ξέρω, τσέπωσαν τις επιδοτήσεις πήραν αυτοκίνητα, έφτιαξαν βίλες και σήμερα θα την πληρώσουμε όλοι γιατί τότε τους θαυμάζαμε - ζηλέυαμε για την "μαγκιά¨τους και το θράσος τους... Last edited by frits; 21-10-2010 at 16:23. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Fritz, +1300 από μένα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ντου του ΣΔΟΕ στα σκάφη στον Αλιμο | gsmaniac | Διάφορα | 6 | 15-09-2010 17:57 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |
4 φιλετα ο ΣΔΟΕ για τσοχατζοπουλο | gsmaniac | Ελλάδα | 13 | 19-06-2010 00:41 |
Απάντηση στους ανιστόρητους γείτονες...και οχι μονο! | georgekostas | Διάφορα | 10 | 30-11-2009 21:55 |
Επίθεση σε τράπεζες και καταστήματα από ομάδα νεαρών στο κέντρο της Αθήνας | wolferin | Επικαιρότητα | 4 | 08-10-2009 17:58 |