|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ 3.000 «ύποπτοι» φορολογούμενοι
Απόσπασμα:
Να΄σαι καλα Νικο, ξερεις οι ευχες απο φιλους και δη απο φιλους που εχουμε ''αρπαχτει'' στο παρελθον - και συνεχιζουμε να διαφωνουμε- ειναι η καλλυτερη προσφορα ελπιδας για μενα σε ενα τοσο δυσκολο ξεκινημα. Δηλωνει επισης το μεγαλειο του Ελληνα που ξερει να παραμεριζει τις μεταξυ των διαφορες και να ευχεται απο καρδιας ''καλο ξεκινημα στην νεα σου δουλεια γιωργο''!!!!! να'σαι καλα Νικο......θα υπαρξει κι επισημο νημα με την επισημη αναγγελια της εναρξης του νεου μου επαγγελματος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το οτι διαφωνουμε σε οποια θεματα και αν διαφωνουμε, αυτο δεν σημαινει, οτι αν καποτε σε καποια συναντηση πχ του φορουμ, ερθουμε προσωπο με προσωπο, θα παιξουμε και μπουνιες ! Οι όποιες διαφωνιες και αν υπαρχουν, το θεωρω και μ.αλακία δηλαδη, να εμποδιζουν καποιον, να πει ενα καλο λογο, ειδικα οταν πλεον φευγει το θεμα απο τα μηχανακια μας ή οποιαδηποτε αψυχα υλικα, και υπαρχει θεμα πλεον... επιβιωσης, αξιοπρεπιας, οικογενιακης συνοχης κτλ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εισαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΩΣΤΟΣ!! Ελπιζω τα λογια σου να ειναι τυφλοσουρτης για ολους........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως ήδη το νομικό σύστημά μου αποδίδει, έχω κάνει μια καλή αποταμίευση και περιμένω τώρα για επιχειρηματική ευκαιρία. Θα δούμε. P.S. Είδες που δεν σου απαντάω αλήτικα, όταν είσαι καλό παιδί και δεν προστρέχεις σε χαρακτηρισμούς? Γιατί με αποκαλείς και συ κλέφτη ρε παιδί μου? Εσύ τώρα, που μας έκλεβες τους φόρους, πολλά χρόνια φορώντας Gucci. Να τρελαθώ ένα πράμα… Επίσης, καλή σταδιοδρομία στην νέα σου δουλειά. Και μην αισθάνεσαι άσχημα για οποιαδήποτε δουλειά, όταν είσαι τίμιος προς την κοινωνία. Ελπίζω να γίνεις έτσι, να το αισθανθείς και να με θυμηθείς. Σιδεροκἐφαλος. |
|
|