GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 19-09-2012, 12:24
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ 3.000 «ύποπτοι» φορολογούμενοι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BOXER Εμφάνιση μηνυμάτων
...........................Δεν αναφερθηκες καθόλου στο σκέλος που έλεγα, "αν απο παλιά, έκαναν τα ελάχιστα προβλεπόμενα οι "ηγέτες" μας...",
Αν δούλευαν στο ελάχιστο, σήμερα, πιστεύω δεν θα είμασταν σε αυτη τη κατάσταση! Τουλάχιστον, όχι σε αυτην την τραγική κατάσταση!!!
Mα, σε καθε σχεδον σχετικο με την σημερινη κατασταση, αναφερω διαφορα προς αυτην την κατευθυνση....''με τις ευλογιες του κρατους'', ''το κρατος εκανε τα στραβα ματια και τωρα τα παιρνει πισω'' κ.λ.π.

Απόσπασμα:
Καλο ξεκίνημα στην νέα σου δουλεια Γιώργο !!!
Να΄σαι καλα Νικο, ξερεις οι ευχες απο φιλους και δη απο φιλους που εχουμε ''αρπαχτει'' στο παρελθον - και συνεχιζουμε να διαφωνουμε- ειναι η καλλυτερη προσφορα ελπιδας για μενα σε ενα τοσο δυσκολο ξεκινημα.
Δηλωνει επισης το μεγαλειο του Ελληνα που ξερει να παραμεριζει τις μεταξυ των διαφορες και να ευχεται απο καρδιας ''καλο ξεκινημα στην νεα σου δουλεια γιωργο''!!!!!

να'σαι καλα Νικο......θα υπαρξει κι επισημο νημα με την επισημη αναγγελια της εναρξης του νεου μου επαγγελματος.
Reply With Quote
Παλιό 19-09-2012, 22:12
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Να΄σαι καλα Νικο, ξερεις οι ευχες απο φιλους και δη απο φιλους που εχουμε ''αρπαχτει'' στο παρελθον - και συνεχιζουμε να διαφωνουμε- ειναι η καλλυτερη προσφορα ελπιδας για μενα σε ενα τοσο δυσκολο ξεκινημα.
Δηλωνει επισης το μεγαλειο του Ελληνα που ξερει να παραμεριζει τις μεταξυ των διαφορες και να ευχεται απο καρδιας ''καλο ξεκινημα στην νεα σου δουλεια γιωργο''!!!!!

να'σαι καλα Νικο......θα υπαρξει κι επισημο νημα με την επισημη αναγγελια της εναρξης του νεου μου επαγγελματος.

Το οτι διαφωνουμε σε οποια θεματα και αν διαφωνουμε, αυτο δεν σημαινει, οτι αν καποτε σε καποια συναντηση πχ του φορουμ, ερθουμε προσωπο με προσωπο, θα παιξουμε και μπουνιες !
Οι όποιες διαφωνιες και αν υπαρχουν, το θεωρω και μ.αλακία δηλαδη, να εμποδιζουν καποιον, να πει ενα καλο λογο, ειδικα οταν πλεον φευγει το θεμα απο τα μηχανακια μας ή οποιαδηποτε αψυχα υλικα, και υπαρχει θεμα πλεον... επιβιωσης, αξιοπρεπιας, οικογενιακης συνοχης κτλ!
Reply With Quote
Παλιό 19-09-2012, 22:54
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Το οτι διαφωνουμε σε οποια θεματα και αν διαφωνουμε, αυτο δεν σημαινει, οτι αν καποτε σε καποια συναντηση πχ του φορουμ, ερθουμε προσωπο με προσωπο, θα παιξουμε και μπουνιες !
Οι όποιες διαφωνιες και αν υπαρχουν, το θεωρω και μ.αλακία δηλαδη, να εμποδιζουν καποιον, να πει ενα καλο λογο, ειδικα οταν πλεον φευγει το θεμα απο τα μηχανακια μας ή οποιαδηποτε αψυχα υλικα, και υπαρχει θεμα πλεον... επιβιωσης, αξιοπρεπιας, οικογενιακης συνοχης κτλ!

εισαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΩΣΤΟΣ!!

Ελπιζω τα λογια σου να ειναι τυφλοσουρτης για ολους........
Reply With Quote
Παλιό 19-09-2012, 23:37
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
εχεις χασει το μετρο....καθε μετρο, μαλλον σε πειραξε που θα παραμεινουμε στο ευρο...να το κοιταξεις παντως.

Δεν είναι άσχημο να κοπιάρεις κάποιον σε εκφράσεις και παιχνίδια πένας…

Είναι κάπως άκομψο, όταν δεν το κάνεις καλά.

Ας πάμε στις απαντήσεις σου. Σου είπε κανείς ότι γίνομαι φτωχότερος με την παραμονή μας στο Ευρώ?

Να μου εξηγήσεις πώς, αν θες… Ευχαριστώ.

Οσο για την ''δουλεια πρωινιατικα'' προς το παρον σου κανω παρεα.....με πολυ λιγοτερα χρηματα βεβαια.

Εγώ έχω προτείνει επανειλημμένα καφεδάκι, αλλά εσύ… τσου. Όπου εκεί θα σου έλεγα και το εννοώ, ότι εγώ τουλάχιστον από την τελευταία άσχημη περίοδο, που περνάει η χώρα, έμαθα ότι τα λεφτά δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο.

Μια χαρά είμαι και έτσι. Μου δίνεται άλλωστε η δυνατότητα, μια και έχω την γνώση, να τα ξαναφτιάξω.

Ομως, απο της 30/9/12, χωρις ντροπη και χωρις αισθημα κατωτεροτητας, αφηνω τα σακακια armani, τα παπουτσια και τους δερματινους χαρτοφυλακες cucci που επι 30 χρονια με συνοδευαν στις επαφες μου σε ελλαδα και εξωτερικο και ξαναμπαινω στον στιβο της παραγωγικοτητας νοικιαζοντας ενα ταξι, ενα ταπεινο ταξι.......για 30-40ε την ημερα καθαρο κερδος απο οτι μου λενε....απο τα 4000 τον μηνα στα 1000 με το ζορι......ΤΕΛΕΙΑ.....για μενα ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να μου συμβει ΣΗΜΕΡΑ κι ευχαριστω τον Θεο που βρεθηκε κατι τετοιο..

Φόραγες παπούτσια Gucci μωρή τρελή? (όχι cucci. Κουτσός ήταν αυτός που οδηγεί, σε αγώνες. Είπαμε αυτός που τα έχει, ξέρει και να τα προφέρει.) Πήγαινες σε συναντήσεις με τσάντα Gucci… θα τρελαθώ.

Εκτός από χουντικός, μας την βγαίνεις και… πιπερίτσας. Μαμώ το 1,90 σου.

Εσυ? ποτε θα ''ξανα'' αρχισεις να προσφερεις στο συνολο? ¨η οχι? μαλλον ειναι πολλα τα λεφτα ΧρηστακηΣΟΥ.......
Το παλεύω ρε Γιώργο, το παλεύω. Προς το παρόν, ασχολούμαι με 3 δικηγορικά γραφεία για να μαζέψω αυτά, που μου χρωστάνε οι φίλοι σου οι πολιτικοί και κάποια καλά παιδιά ιδιώτες.

Πάντως ήδη το νομικό σύστημά μου αποδίδει, έχω κάνει μια καλή αποταμίευση και περιμένω τώρα για επιχειρηματική ευκαιρία.

Θα δούμε.

P.S. Είδες που δεν σου απαντάω αλήτικα, όταν είσαι καλό παιδί και δεν προστρέχεις σε χαρακτηρισμούς?

Γιατί με αποκαλείς και συ κλέφτη ρε παιδί μου? Εσύ τώρα, που μας έκλεβες τους φόρους, πολλά χρόνια φορώντας Gucci. Να τρελαθώ ένα πράμα…

Επίσης, καλή σταδιοδρομία στην νέα σου δουλειά. Και μην αισθάνεσαι άσχημα για οποιαδήποτε δουλειά, όταν είσαι τίμιος προς την κοινωνία.

Ελπίζω να γίνεις έτσι, να το αισθανθείς και να με θυμηθείς.

Σιδεροκἐφαλος.

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης