|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πως δουλεύει ο "μαμά" φορτιστής ;;;;
Φίλοι μου θέλω τη βοήθεια σας,
πριν λίγες μέρες πήρα και εγώ τον μαμά-φορτιστή. Την πρώτη φορά που τον σύνδεσα μέσα σε μια μέρα είχε φτάσει στο 3/3 πράσινο λαμπάκι. Όταν το ξαναχρησιμοποίησα είναι κολημένο στο κιτρινό λαμπάκι 2/3 για 2-3 μέρες. Όταν είδα αυτή τη συμπεριφορά έξαψα στο forum και είδα αυτό το topic και έκανα τη διαδικασιά όπως τη περιγράφετε. Από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια. Η μηχανή είναι 1200 GS του μαιού οπότε η μπαταρία δεν φαντάζομαι ότι έχει θέμα. Ο φορτιστής φταίει?Έχει συμβεί σε εσάς κάτι αντίστοιχο???? |
|
|||
|
|||
Η μόνη αναφορά που βρήκα ήταν στο advrider η ακόλουθη:
BMW charger question - ADVrider αλλά η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να καταλάβω τι λέει... η βοήθεια κοινού???? |
|
|||
|
|||
Λοιπόν πάμε απ' την αρχή..
Ανοίγουμε το κλειδί της μηχανής. Συνδέουμε τον φορτιστή στο μπριζάκι της μηχανής πρώτα. Συνδέουμε τον φορτιστή με το ρεύμα 220v. Κλείνουμε τον διακόπτη της μηχανής. Σε περίπτωση που η μπαταρία σου για κάποιο λόγο έχει κάτω απο 7v ο φορτιστής δεν θα φορτίσει. Σε όλες τις Canbus μηχανές εκτός απο την R1200RT, το κύκλωμα της BMW μπρίζας θα κλείσει αν εντοπίσει την παρουσία των 5 amper και άνω..(Η RT έχει 10 amper). |
|
|||
|
|||
Έτσι, αυτή τη διαδικασία ακολουθώ και εγώ αλλά δεν...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εξάτμιση "μαμά" από R 1200 GSA του '08 ... | Fuji | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 16-02-2010 21:57 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
Πως γεννήθηκε το "παπάκι" | Alext | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 08-09-2009 17:43 |
Πλαϊνές βαλίτσες "μαμά" για F650GS | Fuji | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 14-08-2009 10:30 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |