|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΑΝ 2 ΑΘΩΑ ΑΔΕΛΦΙΑ 15-17 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ
Υπονοείς κάτι;
|
|
|||
|
|||
Τι να πεί κανείς ρε παιδιά με δαύτους,αυτοί δεν υπολογίζουν τα παιδιά τους,και τα καθαρίζουν στο αψε σβήσε,χωρίς να νιωθουν τίποτα,σκεφτήτε δηλαδη τι μπορούν να κανουν με καποιον ξένο που ετσι το εφερε ο διάολος και τον εβαλαν στο ματι...............
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αφού το γράφει ο άνθρωπος. Η αυτοδικια σε ολο το φρικιαστικο της μεγαλειο. Ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κατάλαβες και που του γράφεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ο χενος δε καταλαβαινει και πολλα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μην διαβάζεις μόνο τα μισά πράγματα!!......ξέρω τι έγραψα κ ξέρει κ ο συμφοριτης μου τι του έγραψα κ για πιο λόγο!!!!!!!...κ εαν έχεις απορία πρώτα ρώτα κ μετά γράψε!! |
|
|||
|
|||
μόνο η χοληστερίνη!!..όλα κόκκινα έχουν βαρέσει!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
χα χα χα!!..ετσι είναι!!...αλλά αυτοί που δεν καταλαβαίνουν πολλά κάνουν τις περισσότερες ζημίες...κ είναι κ μπροστάρηδες..αντίθετα κάτι άλλα άτομα που καταλαβαίνουν τα πάντα κάνουν την πάπια!!!!!..μην το πάρεις προσωπικά...απλή αναφορά ήταν!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλα λογια ν αγαπιομαστε! τεσπα περνα το σαββατο απ το ginger να μου το εξηγησεις! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τόσες κοτσάνες γράφονται είπα να γράψω κ εγώ μια!!.....έχω αγώνα το σαββατο άμα είμαι οκ θα περάσω να τα πούμε κ να τα πιούμε!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
SITES ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 90% ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ | MARK | Χρήσιμα | 1 | 30-06-2010 01:35 |
ΕΠΕΤΙΟΣ 2 ΕΤΩΝ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Γενικά - Αναβάτης | 22 | 11-12-2009 13:16 |
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ GRIP ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ | geolag | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 07-12-2009 03:49 |
ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ:ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! | Alext | Χρήσιμα | 0 | 29-09-2009 01:59 |
ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ | Alext | Ανέκδοτα | 9 | 06-07-2009 21:38 |