|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θέλουν να κόψουν το κάπνισμα και στα αυτοκίνητα!
ΓΥΝΑΙΚΑ....
ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΧ!!!! ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΑΤΩ (ΚΟΥΖΙΝΑ), ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ..!!!! |
|
|||
|
|||
να μπαινουν και στα σπιτια μας να δουν αν καπνιζουμε ..
δεν δικαιολογειται να μου πει ο καθενας τι θα κανω μεσα στο αυτοκινητο μου αν η οδικη μου συμπεριφορα δεν επηρεαζεται απο αυτο ... αν καποιος εχει παιδια και δεν πρεπει να καπνιζει μεσα στο αυτοκινητο του , το καταλαβαινει απο μονος του πιστευω ... θα σταματαμε στο δρομο δεξια ..και θα κανουμε τα parking ενα μεγαλο τασακι . |
|
|||
|
|||
Ας εφαρμόσουν πρώτα τον ισχύοντα νόμο περί χρήσης κινητών μέσα στο αυτοκίνητο που σκοτώνεται κόσμος και κοσμάκης ειδικά μηχανόβιοι, και μετά βλέπουμε....
|
|
|||
|
|||
Οι αντικαπνιστές είναι φίλοι μας…
«Άναψε» τις τελευταίες ημέρες το τηλεφωνικό κέντρο που δέχεται τις κλήσεις της γραμμής 1142 για την ενημέρωση και την υποστήριξη σχετικά με τα μέτρα του νέου νόμου περί καθολικής απαγόρευσης του καπνίσματος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, τις δύο πρώτες ημέρες εφαρμογής του μέτρου -1η και 2 Σεπτεμβρίου οι κλήσεις έφθασαν τις 10.418 όταν συνολικά τον Αύγουστο είχαν φθάσει τις 9.234. Την Τετάρτη το 1142 δέχθηκε 5.466 κλήσεις και την Πέμπτη 4.952, από τις οποίες οι εξήντα αφορούσαν καταγγελίες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Να το κόψουν!!!
|
|
|||
|
|||
Απαιτώ τώρα έλεγχο για το πόσες φορές κάνουν σεξ τα ζευγάρια,πάνω από 4 φορές την βδομάδα να μπαίνει πρόστιμο.
Επίσης λογικό ακούγεται να μην κυκλοφορούν αυτοκίνητα μετά τις 10 το βράδυ και μοτοσυκλέτες μετά την δύση του ήλιου. |
|
|||
|
|||
εσυ τι θα ελεγες......αντιπαθητικε αντικαπνιστη
|
|
|||
|
|||
Να το κόψουν!!!
Να το κόψουν!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καταγγελία σοκ για το κάπνισμα | janpap | Διάφορα | 26 | 11-03-2010 02:05 |
Το κάπνισμα αφήνει στα ρούχα καρκινογόνες ουσίες | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 2 | 11-02-2010 11:22 |
Αστυνομικά αυτοκίνητα και πιθανότητα να...ξεφύγετε | essel | Διάφορα | 4 | 20-11-2009 23:05 |
Θέλουν και υποστήριξη!!! | arisxios | Μου τη δίνει που ..... | 25 | 26-10-2009 11:10 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |