|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέα ομαδική ενδοσυνεννόησης??
Για πες λεπτομέρειες…….
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συγνώμη για το προηγούμενο. |
|
|||
|
|||
Για δείτε και αυτό Bluetooth Helmet
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι ίδια με του Μιχάλη!(TECHLINK) Δουλευει αψογα!!!την εχω σχεδον εναμιση χρονο...και ειναι πραγματικα αξια για τα λευτα της..... και το καλο ειναι λόγω του Μιχάλη,εχουμε εγγυηση απο Ελλαδα και όχι απο τον Κινεζο... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για την απάντηση. Καλό μου φαίνετε και το θέμα της εγγύησης. Περιμένω να παρθεί μία τελική επιλογή
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εχει τρέξει ξανα και εδω... http://www.gsforum.gr/Διάφορα-67/ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ-1803/ |
|
|||
|
|||
sorry δεν ξέρω τον Μιχάλη αλλά αυτό που λες ισχύει όντως. Ότι από εδώ θα έχεις εγγύηση. Απλά εγώ θεώρησα την τιμή του τόσο χαμηλή (κ να φανταστεί κανείς δεν πολυασχολήθηκα ούτε το διαπραγματευτηκα) που δεν κάθισα να σκεφτώ την εγγύηση. Μπορεί να το μετανιώσω. Λοιπόν όταν το πήρα στοίχισε 80 ευρο (συσκευασία με 2 βτ, 2 φορτιστές, 2 σετ ακουστικά και μικρόφωνο). Επειδή έρχεται από κίνα πρέπει να πληρώσεις κ τελωνείο. Τουτέστιν αν πληρώσεις το courrier να κάνει τον εκτελωνισμό βγαίνει άλλα 80 (σύνολο 160). Αν πας μόνος σου (πρέπει να φας ενα πρωινό εκεί) θα σου στοιχίσει συνολικά 100-120 ευρώ. To site einai alibaba.com. Aν ψάξει κάποιος καλά και διαπραγματευτεί θα το πάρει σε καλύτερη από μένα τιμή. Καλά ψώνια ότι κ να πάρετε
|
|
|||
|
|||
ειδα το ποστ για techlink. Αν το ήξερα από πριν θα το έπαιρνα από το μιχάλη που έχει κ εγγύηση. Πολύ καλή τιμή μιχάλη. Μακάρι να το ήξερα πιο πριν. anyway
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αντε--η ρεκλάμα....τελειωνει εδω!!!! να αφήσουμε και λίγο το θέμα να τρέξει...!!! |
|
|||
|
|||
και εγω μεσα!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μήπως σκέφτεστε για ομαδική αγορά ανταπτορα 12V ? | arisp | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 07-06-2010 23:49 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Για όσους αγαπούν την ομαδική οδήγηση!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 9 | 06-01-2010 14:06 |
Ερώτημα.....to be or not to be με ομαδική οδήγηση | essel | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 33 | 23-08-2009 13:36 |