|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΜΑ....... ΕΓΙΝΕ.....
Μου φαινεται οτι το φορουμ εγινε MEGA KAI ANT1....κρυμενες φατσουλες , και γου μου και θου βου...Ασχολιαστο!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καταλαβαίνω τον φίλο,που σιωπά, αλλά θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους..έχω ξαναπει η καλύτερη διαφήμιση ή δυσφήμιση είναι αυτή που γίνεται απο στόμα σε στόμα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ρε παιδια,,,,γιατι δεν τον βγαζετε στον ΤΑΚΟ????? Υπάρχει καποιο κόλλημα>>>αυτο δεν ειναι ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ---- και όσο για τα προσωπικα δεδομενα,,,,μην τα χρησιμοποιουμε ως προφαση,........ Εδώ είναι forum.......και λεγονται......ΟΛΑ......και ΘΕΤΙΚΑ και ΑΡΝΗΤΙΚΑ...... Δεν καταλαβαινω ποιο το κολλημα να μην μαθουμε το συνεργειο ??? Θα φοβόμαστε και σκιες τωρα?>>>> Για να βλεπω ονοματα στον ΤΑΚΟ.......... Ειπαμε ΕΔΩ....FORUM........... Kαι σαν ΜΕΛΟΣ αυτου του FORUM.....ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ....... Ευχαριστω,Βασίλης. Last edited by vasorfa; 06-10-2010 at 20:59. |
|
|||
|
|||
Εάν χρησιμοποιήσεις κατσαβίδι για την αφαίρεση της συγκεκριμένης τσιμούχας.. απλώς την έβαψες. Δεν πρέπει με τίποτα να τραυματισθούν τα τοιχώματα που αυτή εδράζεται γιατι η διαρροή είναι σίγουρη. Το έχω ξαναγράψει παλαιότερα πως την έβγαλα. Βίδωσα με προσοχή επάνω στο κέντρο της μια ξυλόβιδα περίπου ένα πόντο βάθος -όχι παραπάνω γιατί θα γίνει ζημιά στο εσωτερικό ρουλεμάν- και την τράβηξα με μυτοτσίμπιδο. Αναφέρομαι πάντα για τη συγκεκριμένη τσιμούχα.
|
|
|||
|
|||
Δεν ήξερες δεν ρώταγες.
Απο τον συγκεκριμενο αντιπροσωπο της BMW αγορασα τη μπεμπα μου,και την παρελαβα ασπρη απο την σκονη. Η δικαιολογια ηταν οτι δεν προλαβε να ειδοποιησει να την καθαρισουν..Ημαρτον!!! Εγω απλα ηθελα να υποστηριξω την τοπικη αγορα,αλλα την πατησα... Τουλαχιστον καταλαβα τον επαγγελματισμο και δεν ξαναπατησα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τώρα το ποιος θα τον βγάλει στην φόρα ανοιχτά αυτό είναι στην ευθύνη πάλι του ιδίου που άνοιξε το thread! Last edited by evanslam; 07-10-2010 at 21:41. |
|
|||
|
|||
Ένας υπάρχει εκεί.
|
|
|