|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο ΑΛΛΑΧ είναι μεγάλος!!! Την απέκτησα...
Εγώ θα έλεγα μόνο...:
Καλή Πρωταπριλιά!!!!!
|
|
|||
|
|||
καλοταξιδη!
|
|
|||
|
|||
'Oμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις φίλε....Υ.Γ. Εννοείται και πολλές ιστορίες απο ταξίδια να μας διηγηθείς....
|
|
|||
|
|||
ΕΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩΚΩ ΚΑΙ ΣΠΡΕΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΔΩΡΟ!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.... λεεεες .... μας την έκανε ????
|
|||
|
|||
Όνειρο το 1200GS; Συνήθως τα όνειρα πλάθονται όταν είμαστε μικροί ή εν πάση περιπτώσει ανήμποροι να αποκτήσουμε το όνειρό μας.
Κάτι που δε νομίζω να ισχύει σε αυτή τη περίπτωση. Γιαυτό, πιο πιστευτό θα ήταν να μας έλεγες πως απέκτησες κάποιο παλιό R80GS Dakar για παράδειγμα (τι ωραίο μηχανάκι!) παρά το χιλιοφορεμένο 1200GS, ένα μηχανάκι lifestyle για πολλούς. |
|
|||
|
|||
...κι εγώ έτσι πιστεύω, .....αλλιώς θα έπρεπε να είχε ''ανοίξει'' το thread o Φίλλιπας (fmargaritis) και να την περιμένει πως και πως !!
@#%&%$#%@ ......καλά ντε !! |
|
|||
|
|||
καλοριζικα......και στους δυο σας
τρομερη συμπτωση......και εγω ανταλλαξα το gs,με το varadero του georgep |
|
|||
|
|||
...κι εγώ αναρωτιόμουν που χάθηκες ....όλο βόλτες μου ήσουν ε?
|
|
|||
|
|||
Δεν αφήνεις τα "λοξά" λέω εγώ.
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, να φοβόμαστε για συρράξεις και λαϊκά κινήματα και εις τας Ευρώπας, μιας και θα είναι οι επόμενοι προορισμοί σου, με τη πλουμιστή Βαυαρική μοτοσυκλέτα. Την μπαγκαζιέρα, θα την βάλεις στο "καινούργιο;" Γιατί αυτήν σίγουρα δεν πρόκειται να την αποχωριστείς Σαλάμ, Βασίλη μ' |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την άλλαξα.... | Jefe | Τεχνικά θέματα διάφορα | 37 | 03-04-2011 21:35 |
T 800 CDI Την γνωριζετε? | panagiotis.farmer | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 30-01-2011 10:16 |
Λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας. Ο νέος μεγάλος ΚΙΝΔΥΝΟΣ SOS | MARK | Περιβάλλον | 2 | 19-07-2010 20:34 |
"Λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας. Ο νέος μεγάλος ΚΙΝΔΥΝΟΣ." | bill13 | Χρήσιμα | 17 | 16-06-2010 13:23 |
Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα τότε τι είναι ; | frits | Ελλάδα | 6 | 07-03-2010 15:04 |