|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παραπονο....σαν ανθρωπος...
Όσοι γνωρίζουν το Δαναό η τον γνωρίσουν θα καταλάβουν για τι παιδί μιλάμε και αυτοί που του έγραψαν τα ΠΜ είναι ανάξιοι σχολιασμού για μένα . Θα ήθελα να καταλάβετε μόνο και μόνο από το ποστ που ανέβασε το τρόπο που σκέφτεται την ομαδικότητα και πώς βλέπει τα μέλη του φόρουμ,όχι σαν κάποιους άγνωστους ανθρώπους πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο,αλλά σαν φίλους !! Δαναός για μένα σημαίνει έξω καρδιά ομαδικότητα Ήθος Ήθος Ήθος και ότι ώρα και να τον ενοχλήσεις θα είναι εκεί πάντα με χαμόγελο για να σου λύσει τις όποιες απορίες σε αυτό που ξέρει (γενικά και αόριστα μιλάω)και μέχρι εκεί τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο . Αγαπητέ φίλε μην στεναχωριέσαι οι κύριοι αυτοί αν μπορώ να τους χαρακτηρίσω έτσι έδειξαν με αυτόν τον τρόπο το επίπεδό τους που καμιά σχέση δεν έχει με το δικό σου σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας και το αποδεικνύεις με αυτό σου το ποστ . |
|
|||
|
|||
τι να πω και εγω ο δαναος παντα σεοτι τον ρωτησα μου απαντησε και με βοηθησε επησης το να εχεις κανει τοσο χωμα και να ξανακενεις μαθηματα κατι σημαινει και επησης και ο τρωπος που βοηθαει στα μαθηματα και οπως τα παρακουλουθει κατι σημαινει ας μην κρηνουμε καποιον τοσο γρηγορα.αληθεια αυτοι που τα εγραψαν αυτα αν ειχαν την εμπειρεια και το μηχανακι του δαναου πως θα οδηγουσαν???!!!
|
|
|||
|
|||
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλούς εδώ μέσα ,τους ενοχλεί η αλήθεια....
Βρέθηκαν κάποιοι και ξεσκεπασαν τον καγκουρα και αμέσως βγήκαν οι κολλητοί καγ######## του δαναου....να τον στηρίξουν Θα ξεχάσω ,όταν είχαμε κάνει την εντουραδα,τις πέτρες που είχαμε φάει απο τις κολιες του δαναου και του αλλού του βρωμιαρη(wet-dirty)...., που πήγαιναν Πάνω-κάτω και καλά να βοηθήσουν... Ουστ ρε ....με τους αληταραδες |
|
|||
|
|||
Ελπίζω τα 4 "παλικάρια" να έχουν ευχαριστηθεί έως στιγμής το κράξιμο, καλά οχειρωμένοι πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας τους...
Έχει κάτι καλά φόρουμ εκεί έξω που έχουν ανάκγη από κάτι κομπλεξάρες σαν και του λόγου τους, πείτε κανένα site βρε παιδιά, να βρουν τα παλικάρια τον δρόμο τους! Χωρίς λόγο και αιτία να λες σε κάποιον το αν έχει διακίωμα να μιλάει, να προσπαθεί, να ανεβάζει βίνεό ή να βάλει το πόδι κάτω μην πάει και δεν ικανοποιήσει τα στάνταρ των "κυρίων" πάει κάπως τραβηγμένο! Φίλοι μου, δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά το παιδί έχει ήθος, έχει γνώσεις, έχει τρόπο και έχει και α...α! Καλή σας μέρα και καλό σας δρόμο σε άλλους διαδικτυακούς λάκους ελπίζω! |
|
|||
|
|||
Σιγά μην κάτσεις να απολογηθείς στον καθένα για το ποιος είσαι και τι κάνεις.Συνέχισε να κάνεις αυτό που γουστάρεις με το κατσίκι σου φίλε και μη τρελαίνεσαι.Αυτά μας φάγανε σ'αυτή τη χώρα,είμαστε όλοι τέλειοι που κοιτάμε τι κάνει ο άλλος.
|
|
|||
|
|||
ποιός είναι ο Μεόνι ???
|
|
|||
|
|||
Θα βρίσω τώρα σαν το Ντινό...
Γ@μησέ τους ρε Ντάνυ !!! |
|
|||
|
|||
Ντάνυ μου,
Μήπως να το προσπαθήσεις βρε αγόρι μου, μπας και ικανοποιήσεις και το λοιπό (εγκεφαλικά) κοινό σου? Έλα, μία δυο βολτούλες μόνο βρε αγόρι μου.... ......... |
|
|||
|
|||
Θα ήθελα να ακούσω το σκεπτικό αυτών των συμφορουμιτών που έγραψαν τα μηνύματα αν θέλουν βέβαια να μας εξηγήσουν δημόσια τι εννοούν...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελπίζω να έχουν ήδη ban-αριστεί καθώς δεν ταιριάζουν στο ύφος και το ήθος του GSForum. |
|
|