|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Γιάννη την Ευβοια την έχετε καθόλου κατα νου ή......
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν Νακούλι θες καμπινγκ στην Βορεια Πελλοπονησο αγορι μου....
Μην ανχώνεσεεεεε .... φέεεεεεεεετα...... ας έρθει η ώρα κ μιλάμε.... Πολλές επιλογές και θα βάλουμε και τους Κορίνθιους στο παιχνίδι... Θα έχεις να επιλέξεις από Αργολίδα ...Κορινθία(Παναγιώτης γιατι δεν μιλάς) και αν γουστάρετε δροσιές έχει και λιμνούλα στις επιλογες.. Εντάξ' Νέδα κλπ δεν έχει.............. αλλά κάτι θα κανουμι |
|
|||
|
|||
ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
|
|
|||
|
|||
Γιώργη για εκεί μας κόβω στην τελική...Μίλησα πριν με τους υπολοίπους και μου το ξέκοψαν για Ελαία μακριά λέει να μην παρατραβιόμαστε.Άμα έχεις κάτι στο νου ας πέσουν τα χαρτιά και όλα παίζονταιΕυχαριστώ πάντως
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
CAMPING CLUB AGIA ANNA GR
PAPADES VILAGE GR ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΑ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για ελεύθερο τίποτα??? Βόρεια Εύβοια μου είπαν είναι καταπράσινη και με γάργαρα νερά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτα δεν ειναι καμπινγκ φιλαρακι.........αλλα resort,πολλων αστερων
|
|
|||
|
|||
Για κάνα δυο ώρες μακριά από την Αθήνα και για Πελοπόννησο μπορείτε να πάτε στην Αργολίδα όπου υπάρχουν δυο κάμπινγκ , ένα στο δρέπανο και άλλο ένα μετά το βιβάρι . είναι σχετικά καλά, με θάλασσα και κοντά σε πολιτισμό. Στο δίωρο επίσης είναι και το Γύθειο που έχει 2 κάμπινγκ. Για ελεύθερο δεν μπορώ να βοηθήσω και πολύ γιατί κάποιες φορές που έχω δοκιμάσει σε μέρη που άξιζαν και κοντά σε θάλασσα ήρθε η αστυνομία οπότε ......
Αν ενδιαφέρεστε για ορεινά υπάρχουν πολλές επιλογές για παράδειγμα λίμνη τσιβλού. Επίσης υπάρχουν διάφορα σημεία κοντά στον ποταμό Λούσιο απ τα οποία στο ένα έχει και έναν καταρράκτη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|