|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διόδια: Να πληρώσει κανείς ή να μην πληρώσει;
Απόσπασμα:
Ολοι ειμαστε υπευθυνοι των πραξεων μας.............. Οταν θα εχουμε την τυχη της Κοροβεση να δω ποιος θα ερθει να μας δωσει δικιο................ |
|
|||
|
|||
Ρε παιδια να ρωτησω κατι..?υποτιθεται οτι πρεπει να διατηρει η εταιρια κ τους παραδρομους σε καλη κατασταση η οχι..?Γιατι εγω τις προαλλες που γυρνουσα απο Λουτρακι κοντεψα να πεσω σε μια λακκουβα,να σκοτωθω,στο παραδρομο της εθνικης Αθηνων-Κορινθου περιπου στο υψος των Αγ. Θεοδωρων...Ελα ρε παιδια κ μου θελουν κ 2.20 για τα μηχανακια στη κορινθο..?2.20 ειναι κατι λιγοτερο απο χιλιαρικο,πανε καλα ρε..?Εννοειται οτι θα παρουν εναν μπ@υτσο...Αν δεν το κανουν με αναλογικη χρεωση κ αν δεν βελτιωθουν κι αλλο απο εμενα δεν εχει φραγκο-ειτε αυτο σημαινει οτι θα πηγαινω απο παραδρομους(με ρισκο για την αασφαλεια μου) η μη πληρωνοντας το αντιτιμο(με ρισκο οικονομικο..)Δυστυχως πραττω ετσι γιατι νομιζω πως αν δεν τους απαξιωσεις,μη χρησημοποιωντας τον δρομο η γραψεις στα ######@ σου,μη πληρωνοντας δεν υπαρχει κ κατι αλλο να κανεις...Για να το πας δικαστικα χλωμο το κοβω κ οσο για το κινημα `δε πληρωνω` μαλλον ψιλομ@λ@γκου@ρδους τους κοβω κ αυτους απο κατι βντεακια που εχω δει..Καθετε ο αλλος κ τσακωνεται με τον ταμια κ του αραδιαζει χιλιες μ@λ@κιες(σωστες η λαθος..).Περνα κ φυγε ρε φιλε περιμενεις να ανοιξεις συζητηση με τον ταμια,να σου πει τι ρε βλ@κ@κο?-`ναι κυριε περιμενετε να ανοιξω να περασετε..?
|
|
|||
|
|||
Οι εταιρίες δεν έχουν καμία σχέση και ευθύνη για τους παράδρομους.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νόμιζε ότι θα την γλυτώσει, 'πηγαίνοντας' αλλού. | ckk | Επικαιρότητα | 8 | 16-01-2012 01:43 |
Πρόστιμο 100.000 θα πληρώσει το facebook! | notis | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 28-10-2011 11:19 |
Πoυλάει τον τάφο να πληρώσει το στεγαστικό! | Black_Shadow | Κόσμος | 10 | 25-08-2009 22:52 |
Κάνει το γύρο του κόσμου χωρίς να πληρώσει μία | nek21 | Διάφορα | 7 | 28-03-2009 23:53 |