|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πωλείται μεταλλικό top case αγρατζουνιστο για 1200 adv
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
φίλε μου δεν ήξερα οτι υπάρχουν καν αυτες οι κλειδαριές, η μηχανή μου δεν τις φόραγε όπως προείπα. Δεν χρησιμοποιησα δόλο να τον κοροιδέψω.
Last edited by Vagos; 14-09-2012 at 15:45. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όποιος επιθυμεί να συνεχίσει ας ανοίξει νέο θέμα. Σας ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
@vagos η συγνωμη δεκτη..ακομα και αν δεν μας αρεσει η δεν καταλαβαινουμε το χιουμορ καποιων ανθρωπων καλο ειναι να μην το σχολιαζουμε αρνητικα. παντα καλοπροαιρετα και με χαμογελο το λεω! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
[QUOTE=Giare7;758107]Φιλε μου καλησπερα. σημερα το μεσημερι φιλος απο το φορουμ την εκλεισε στα 250.συμφωνησαμε αυριο να του τη δωσω.αν αλλαξει κατι μεσα στο σκ για οποιοδηποτε λογο θα σε ενημερωσω.ναι με τη κλειδαρια μαζι ειναι.(ανευ κλειδιων) .
@vagos η συγνωμη δεκτη..ακομα και αν δεν μας αρεσει η δεν καταλαβαινουμε το χιουμορ καποιων ανθρωπων καλο ειναι να μην το σχολιαζουμε αρνητικα. παντα καλοπροαιρετα και με χαμογελο το λεω! Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΗ !! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Spam on vagos ωραία έγραψες τα τελευταία μηνύματα...... Επειδή είδαν πολλά τα μάτια μας εδώ μέσα και συν ότι αισθανόμαστε σαν οικογένεια χωρίς καν να γνωριζόμαστε οι περισσότεροι ,ετσι υπερασπιστήκαμε τον φίλο Νίκο χωρίς να τον γνωρίζουμε, όπως θα υπερασπιζόμασταν και εσένα αν ερχόσουν σε αυτήν τη θέση(του Νίκου) ηηη εσύ εμάς αντιστρόφως...Δεν χρειάζονται έχθρες και αντιπαλότητες Δεν έχουμε τίποτα να μας χωρίσει μάλιστα έχουμε ΠΟΛΛΑ που μας ενώνουν... spam of |
|
|||
|
|||
το top case πωληθηκε σε μελος του φορου.καλοφορετο και καλοταξιδο να ειναι. να κλειδωθει η αγγελια παρακαλω.
|
|
|