|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΨΑΧΝΟΥΜΕ 11,2δις? ΔΕΣΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.....
Απόσπασμα:
μεχρι το τριαξονικο οχημα περναει απο εκτελωνισμό τα επικαθημενα και οι ελκτηρες{τρακτορες}δεν περνάνε.....Αρα δεν τους εχω δόση ναδα......
|
|
|||
|
|||
αλλα μια που τα θυμαμαι λιγα λιγα μπαξις εδωσα στον ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ απο το υπουργειο για να μου περαση το αμαξι....... ιδικά ο μεγαλος ο παπαγαλος μου σπασανε τα νευρα........Τωρα ποια δεν περναει τοσο μεγαλο μηχανημα σε οχημα δημοσίας χρήσης, αλλα περναει σαν μηχανημα εργου...
|
|
|||
|
|||
Γιωργο...μπραβο σου που το παραδεχεσαι...οτι τα επερνες μαυρα και αραχνα...και που θελεις καποια να τα επιστρεψεις μιας και καταλαβες το λαθος σου...
αλλα μην θελεις σωνει και καλα να χαιρομαστε που τα πληρωνουμε ολοι...για να μην πω μονο οι μαλακες γιατι μεχρι στιγμης μονο οι μαλακ ες πληρωνουμε συνεχεια... το εχω ξαναπει...δεν εχω κλεψει...δεν εχω καταχραστει...και δεν θα χαιρομαι που μου αδειαζουν το πορτοφολι ολο και πιο πολυ καθε 6μηνο... Last edited by asotosios; 18-09-2012 at 23:25. |
|
|||
|
|||
Τελικά εγώ που είμαι δημόσιος υπάλληλος πρέπει να ντρέπομαι ή όχι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φετος εχουν σειρα οι Ε.Ε... σε κανα εξαμηνο θα πιασουν τους ιδιωτικους... να δω ποιο θα ειναι το εξαμηνο των πολιτικων...δημοσιογραφων και οσων τους τα χωνουν... |
|
|||
|
|||
Τελικά ο μόνος που θα πρέπει να ντρέπεται, είναι ο γιώργος......
|
|
|||
|
|||
Μα που είναι τα 11.5 δίς
..μια στιγμή ..να τα ψάξω ... να βάλω και τα γυαλιά μου.. . . . .. ... . . . . . .. . . . . . . . .Τα βρήκα !!!!! . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . Last edited by JohnGS1100; 19-09-2012 at 00:22. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
"... και όταν λέω ΟΛΟΙ, εννοώ ΟΛΟΙ εκτός από τους κλέφτες... ΕΣΥ τώρα γιατί σηκώθηκες?" Τό ότι είσουνα ΕΣΥ κλέφτης των φόρων μας, δεν μας βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι. Βέβαια σε τιμά αυτό, που το παραδέχεσαι. Μην μπερδεύεσαι και σοβαρέψου, που λες κι εσύ. ΓιωργάκηΜας. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
"... και όταν λέω ΟΛΟΙ, εννοώ ΟΛΟΙ εκτός από τους δημοσίους Υπαλλήλους". Και όταν λέω, ότι από ότι βλέπω, συμφωνούμε ΟΛΟΙ, εννοώ ΟΛΟΙ εκτός από τον ΓιωργάκηΜας. |
|
|||
|
|||
Ξαναπέφτουμε στην παγίδα που εμείς στήσαμε.
Το 11,2 γιατί δεν ήταν 14 η 20. Απλά το άρθρο ήρθε να επιβεβαιώσει το αυτονόητο. Αυτά έπρεπε να είχε εισπράξει το δημόσιο. Πώς όμως. Τους ελεγκτικούς μηχανισμούς δεν τους ελέγχω ούτε εγώ ούτε κάποιος από εδώ μέσα. Ο χοντρός που αναφέρατε φέρει τεράστιες ευθύνες για την σημερινή κατάσταση . Όταν ένας αντιπρόεδρος δεν έχει τη δυνατότητα να ασκήσει τυπικά τον έλεγχο και απλά είναι παρατηρητής γιατί το φιλοσοφεί το θέμα και μας αραδιάζει ανοησίες. Οι δανειστές γνωρίζουν πολλή καλά το μέγεθος της οικονομίας μας όπως και το μέγεθος της φοροδιαφυγής. Το λαθρεμπόριο στα καύσιμα ξεπερνά τα 5,5 δις το χρόνο. Το παραδέχθηκε πρόσθατα ο αρμόδιος και μάλιστα είπε ότι θα ήταν κατά 50 λεπτά φθηνότερε εάν είχαμε πατάξει το λαθρεμπόριο. Οι αρμόδιοι λοιπόν γιατί κωφεύουν. Και γιατί η κάθε να κάμει δωρεές σε παιδικά νοσοκομεία και να τις χρωστάμε και ευγνωμοσύνη για αυτό. Πάντα αξιόπιστος με Honda NT 700.................... |
|
|