|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραιος !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: DWALO!
Μία απορία....πιο πολυ επιβεβαίωση...επειδη μου εβγαλε και μενα DWALO! στο καντραν.
Το κουτι του συναγερμου βρισκεται κατω απο τη σελα του συνεπιβάτη και στα 1200adv ??? (2007) Το μανιουαλ το δικο μου (της μηχανης) δεν αναφερει τιποτα για DWALO! και συναγερμο..Υπαρχει αλλο ξεχωριστο μαιουαλ για το συναγερμο??? Λογικα και απο τις φωτο και απο το προφιλ του johntsip που λεει οτι εχει 1200adv πρεπει να βρισκεται εκει αλλα μη ξηλωσω αδικα μπαγκαζιερα και πλαινες βασεις για να δω οτι βρισκεται αλλου..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φτού! Κι έχω τις πλαϊνές βάσεις της Givi πάνω με την ενίσχυση για το top case ... και είναι αλληλένδετα μεταξύ τους... μία ώρα θα ξεβιδώνω!! |
|
|||
|
|||
Λύνει και από κάτω...... Μην παιδεύεσαι από πάνω!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν γινεται και με πιο ευκολο τροπο δεν το γνωριζω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λύνεις το πίσω μέρος του θόλου πάνω από τον τροχό, τον αφήνεις να "πέσει" κάμποσο, οπότε αποκτάς πρόσβαση στον συναγρμό - σε 5 λεπτά. |
|
|||
|
|||
DWALO... αει στο καλό, περονόσπορος έπεσε.
Μια μέρα πριν διαβάσω το ποστ ζήτησε η καλή μου αλλαγή στις μπαταρίες. Σήμερα τις αφαίρεσα και τη Δευτέρα το πρωί βουρ για Γερμανό. Σας βάζω και μια φωτο για να τις δείτε. Ο συναγερμός έχει δύο μπαταρίες λιθίου 3V με κωδικό CR123A. Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειχα κοιταξει το θολο αλλα περα απο δυο βιδες καπου στη μεση οι υπολοιπες βιδες ειναι στο φαναρι...σωστα??? Ειναι βεβαια και ακομα δυο που πιανουν οι βασεις απο τις πλαινες βαλιτσες. (gs adventure 2007) |
|
|||
|
|||
Κι εγώ DWA low...
|
|
|||
|
|||