|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Lone Rider – 2013 North..North...North…..
γεια σου Νικο με της ομορφιες σου
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα από Στοκχόλμη
Ο τουρισμός πάει μιά χαρά. 26η και 27η ημέρα 07/08/2013. Καλά πάει μιά χαρά, χιλιόμετρα 0 γιαλαντζι μηχανόβιοι να πουμε. Τελικά πιστεύω οτι η επιλογή μου να μείνω δύο ημέρες στην Στοκχόλμη ηταν σωστή. Μου άρεσε παρα πολύ η Στοκχόλμη, ειναι μία πόλη με νησάκια, γέφυρες, χρώμα, ζωή και χαρακτήρα, αξίζει να την επισκευθείς. Τα έχει όλα, ώρα να έχεις για περπάτημα. Γι' αυτό κι΄ εγώ έγραψα αρκετά χιλιομετράκια με τα πόδια και επι πλέον και κάποια ναυτικά μίλια (ειναι απαραίτητα). Το κτίριο που γίνεται η απονομή τωμ Νομπελ. Εχει και το ALLOU της |
|
|||
|
|||
Να είσαι καλά Νικόλα κάναμε και εμείς την απογευματινή βόλτα μας στην Στοκχόλμη που την είχα και εγώ περπατήση όταν είμουν 17 χρονών τι μου θύμησες Καλή συνέχεια στις όμορφες διαδρομές σου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καταπληκτική πόλη νασαι καλά να την ξαναπερπατήσεις. |
|
|||
|
|||
Πολυ ομορφες εικονες ευχαριστω για το ταξιδι Νικολα! Κοιταζοντας υη Στοκχολμη μου εκανε εντυπωση η καθαριοτητα , τα λιγα αυτοκινητα , αρκετοι πεζοδρομοι και πολλα αλλα !! Βαζω τα γελια οταν σκεφτομαι οτι ο ΓΑΠ Παπανδρεου junior ηθελε να μας κανει Σουηδια !! Εχουμε ακομα πολυυυυ δρομο για να φτασουμε εκει !
|
|
|||
|
|||
Αντε ρε......ποτε θα γυρισεις????? μας εχεις σπασει τα νευρα.....!!!!!!
ωραιες φωτο!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εσυ τι κανεις σε αυτουνου το θεμα??? Αντε πΑγαινε στο δικο σου και βαλε καμια φωτο......Που ολοι ζηλευετε τον μπουκλακια ........
Last edited by commander; 07-08-2013 at 21:53. |
|
|||
|
|||
Νικόλα να είσαι καλά ρε φίλε και καλή συνέχεια στο ταξίδι!
Πολύ χαίρομαι που μας βάζεις αυτές τις φωτογραφίες... παραμυθένια χώρα.. |
|
|||
|
|||
300mm
Bλέπω το μισό φόρουμ Σουηδία-Νορβηγία του χρόνου, άμα βάλεις και κανά καλό κοψίδι θα μετακομίσει ολόκληρο. Last edited by frits; 08-08-2013 at 00:19. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά θα δείς, τώρα που με έγλειψε η φάλαινα και θα βγάλω μαλλιά θα αφήσω και κοτσίδα σαν την δικιά σου. |
|
|