|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum κόβει πίττα στην Β. Ελλάδα !!!
Απόσπασμα:
Με τα λάστιχα αυτά, έχω 13.000 km κάνει. Είναι παλιά σίγουρα, αλλά έχουν ένα αξιοπρεπές πέλμα. Έχω προγραμματίσει να τα αλλάξω τον ερχόμενο μήνα,γιατί το καλοκαιρινό μου ταξίδι Περίπου 9.500 km) που θα αρχίσει μέσα Ιουνίου, χρειάζεται φρέσκα λάστιχα. Άν δεν είχα το ταξίδι μπροστά μου, θα τα είχα αλλάξει σίγουρα. Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά! Ανατριχιάζω κ μόνο στην σκέψη με αυτό που σου έτυχε, βρέ φίλε! Την ώρα της προσπέρασης, ένοιωσα να αρχίζει να μου πλανάρει το πίσω μέρος της μοτό. Είδα να μου αναβοσβήνει το master alarm ως επίσης κ η ένδειξη του RDC. Μέχρι να βγώ μπροστά από την νταλίκα κ να κάνω δεξιά κ να σταματήσω η ένδειξη του RDC έδειχνε πίεση στο πίσω λάστιχο 3 PSI! Έχασε τον αέρα σε χρόνο dt! Ήρθε βοήθεια από το Mobile Care της BMW ένα όχημα για να μου φορτώσει την μοτό κ όχι κάποιος βουλκανιζατεράς όπως μου είχε πεί αυτός που μίλησα στο τηλ. Όταν ρώτησα γιατί δεν ήρθε κάποιος να επισκευάσει το λάστιχο, μου απάντησε ο οδηγός της οδικής βοήθειας πως δεν υπήρχε κάποιος διαθέσιμος ούτε στα Ιωάννινα, αλλά ούτε κ στην Άρτα. Έτσι το επισκευάσαμε μόνοι μας, κ όλα καλά! Jefe |
|
|||
|
|||
Θανάση πάντα καλότυχος στις ατυχίες φιλαράκι!!!
καλά περάσατε, βουρ για την επόμενη... |
|
|||
|
|||
Είστε όλοι καταπληκτικοί!!!
Συγχαρητήρια μέσα απο τη καρδιά μου στους οργανωτές αυτού του φόρουμ που πιστεύω είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο είδος του!!! |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ρε κωστα τι εγινε με τις φωτο????????????
|
|
|||
|
|||
Να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου ως οικοδεσποτης της 3της και πετυχημενης κοπης πιττας στη Β. Ελλαδα, ολους οσους ηρθαν και μας τιμησαν με την παρουσια τους ειτε απο τους διπλανους νομους ειτε απο την Αθηνα,Πατρα και αψηφησαν την κουραση (Τεμπη) αλλα και την παραμυθα
περι οικονομικης κρισεως. Θα ηθελα επισης να ευχαριστησω ολους οσους μας προσφεραν τα υπεροχα αλλα και χρησιμα δωρα για την εκδηλωση μας,ωστε να μην φυγει κανενας παραπονεμενος. Ελπιζω του χρονου να ειμαστε περισσοτεροι και να κανουμε ακομη καλυτερη και πιο πετυχημενη εκδηλωση. |
|
|||
|
|||
Μπραβο στους φιλους μου παντα και παντου με τις καλυτερες εντυπωσεις.
Λοιπον στο κεντρο την κοψατε την πιττα στα νοτια επισης στα βορεια τι ιδιο αντε του χρονου να παιξει Ιονιο και Αιγαιο ....οεο.:sm5::sm5::sm5::sm5: |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η πίττα του GS Forum στην Κρήτη 21-2-10 !!! | FANISGS | "Το ... κοπή τη πίττα" | 421 | 18-03-2010 11:08 |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |