|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν μπορείς αφαίρεσε το φτερό και φέρτο μαζί σου, θα έρθεις από το μαγαζί και θα στο διορθώσω επι τόπου για να το πάρεις έτοιμο. Αν δεν μπορείς να το κουβαλήσεις όλοκληρο φέρε μόνο τον εμπρός βραχίονα και την βάση που πάει πάνω στο φτερό, θα σου εξηγήσω ακριβώς τι θα πρέπει να κάνεις.. Τηλεφώνησε μου στο 210 9524990 Χρήστος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στείλε μου την διευθυνση σου στο info@hld.gr Θα σου στείλω τα δύο νέα κομμάτια με τις αλλαγές και οδηγίες για το πως θα το τοποθετήσης. Αυτό ισχυει για όποιον άλλον είναι στην επαρχία. Μετά μου στέλνεις πίσω τους παλαιούς βραχίονες, με χρέωση δική μου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ(ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ)
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ.ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΟΧΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΗΧΕΙΟ ΕΑΝ ΣΑΣ ΞΕΝΙΣΕ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΥΛΗΣΗΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΣΕ,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ,ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΚ,ΚΑΙ Ο ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ......ΗΧΕΙΟ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Οκ. Στείλτε μου τα στοιχεία σας και τηλέφωνο στο info@hld.gr
Θα γίνουν όλες μαζί οι αποστολές της επαρχίας. |
|
|||
|
|||
Ένα πράμα που με έχει ενοχλήσει είναι οτι μου έχει ξεβιδωθεί δύο φορές και στους δύο βραχίονες…..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βάλε στο μεν πρώτο κόλλα σπειρώματος και στο άλλο παξιμάδι ασφαλείας με επιπλέον γκρόβερ! Βρε Γιάννη, εγώ θα στα λέω;;; |
|
|||
|
|||
Αγαπητοί φίλοι.
Δυστιχώς υπάρχει και άλλο κρούσμα με φτερό που έσπασε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως συμβαίνει αυτό..... Εχώ κάνει ότι περισσότερο μπορούσα να κάνω.... Κάποια παιδιά δεν έχουν πρόβλημα, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώντας να είμαι όσο το δυνατόν πιό συνεπείς σε αυτό που κάνω, επαναλαμβάνω αυτό που έχω ξαναπεί. Αν κάποιος έχει το όποιο πρόβλημα ή νοιώθει κάποια ανασφάλεια με το φτερό, μου το επιστρέφει και πέρνει τα χρήματα του. Αυτά. Λοιπάμε αν δημιουργησα προβλήματα σε κάποια παιδιά. Σας ευχαριστώ. Καλές γιορτές σε όλους.................. Χρήστος |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 11:31 |
Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 19:58 |
Κατασκευή πίσω χαμηλού φτερού για 1200gs | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 71 | 13-09-2010 03:04 |