|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκπαιδευτική μοτο-εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία - Κυριακή 19 Δεκεμβρίου !!! Π
Φαίνονται και οι 2 Κώστα, το Photobucket μου κάνει και μένα περίεργα σήμερα, θα φταίνε οι servers.
Όσο για τη γάτα μπορεί και να της έφυγε η μια ζωή, έχει άλλες 6, αφού είσαι εδώ και μας γράφεις Κωστή μια χαρά! Κι εμένα στην Λέσβο πριν 15 χρόνια με το Intruder διπλός πήγε να με ρίξει μια κ#λ#γατα με τάσεις αυτοκτονίας, από τότε μόλις δω γάτα ορμάω καταπάνω της κι αυτή το καταλαβαίνει και φεύγει! (υπερισχύει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης του ζώου*..) * και δεν μιλάω για τη γάτα!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκπαιδευτική μοτο-εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία - Κυριακή 19 Δεκεμβρίου !!! Π
Ο σχεδιασμός της εκδρομής - η διαδρομή - η παρέα και τα GS ΄΄ηταν όλα ΑΨΟΓΑ εγώ με το goldwing παρ'όλο το μέγεθός της ήμουν σαν την μήγα μεσ'το γάλα - συνχαρητήρια σ'όλους τους συμμετέχοντες - όσο για την γάτα πρέπει να καταλάβουν [ΟΙ ΓΑΤΕΣ] ότι δεν μπορούν να τα βάλουν με τις ΜΟΤΟ όσο και να προσπαθούν.
κώστας goldwing |
|
|||
|
|||
Μπράβο Κώστα ωραία εκδρομή και άλλο κακό να μη σε βρει
|
|
|||
|
|||
Μπράβο στην όμορφη πάρεα !!! ΚΩΣΤΗ μη μασάς !! Περιμενουμε ΦΩΤΟ !!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν Κωστή το σκεφτόμουν όλη μέρα το συμβάν με τη γάτα και γενικά όλα τα άλλα που σου έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό με την μπουμπού σου. Αν θες να κανονίσουμε μία μέρα εκδρομούλα στην Χασιά για παιδάκια και να πάμε και μία βόλτα μέχρι τον Αγ. Κυπριανό να στη διαβάσει κανένας παπάς.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και εγω-και εγω θελω διαβασμα .........και τρωμε και κανα κοψιδι !!!!! |
|
|||
|
|||
Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου μ' ενα συμβάν προσωπικό το οποίο λίγο έλειψε να με κάνει να ακυρώσω τη συμμετοχή μου στην πολύ όμορφη - και γεμάτη περιπέτεια - εκδρομή...
Το ραντεβού μας ήταν στις 07:45 στα διόδια της Ελευσίνας, με αναχώρηση στις 8... Η παρέα ήταν ήδη εκεί... ο Δημήτρης (dimitrisb), o Dent (Κώστας & Νατάσα), o Κώστας (BMW 1150 RT) και ο Χρήστος (ckk)... Ο καιρός λίγο δροσερός και τίποτα παραπάνω... ανοιχτός χωρίς την παραμικρή στάλα βροχής... Συνοδηγός μου... η Αλεξάνδρα... πρώτη φορά σε ταξίδι με μηχανή... 8 ή ώρα λοιπόν και όλοι έτοιμοι για την εξόρμησή μας... Last edited by CPretenteriS; 20-12-2010 at 22:14. |
|
|||
|
|||
...μετά από περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά βρισκόμασταν στα ΣΕΑ Αρτεμισίου... Η πρώτη εντύπωση της Αλεξάνδρας... "κάνει πολύ κρύο"...
Αφού της έδωσα και ένα δεύτερο εσωθερμικό... φόρεσε με τη βοήθεια του Δημήτρη και της Νατάσας κι ένα σετάκι αδιάβροχα... και είπαμε πως έτσι θα ρθει στα ίσα της... Φάγαμε την τυροπιτούλα μας... ήπιαμε τα εσπρεσσάκια μας... βάλαμε βενζίνη και βουουρρρρρρ για τον επόμενο σταθμό μας που ήταν τα Λαγκάδια Αρκαδίας... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Tags |
αρχαία ολυμπία, μουσείο, μονοήμερη, εκδρομή, εκπαιδευτική |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αρχαία στην Κάλυμνο | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 7 | 31-07-2010 16:05 |
Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 360 | 22-07-2010 23:18 |
22-23/5 Αρχαία Ολυμπία | syan | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 24 | 03-03-2010 01:08 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 14:53 |