|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Επισκέφθηκα κι εγώ το Θανάση σήμερα το πρωί, για αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού (το αλλάζω σε κάθε αλλαγή λαδιών - δεν είναι να το τσιγκουνεύεται κανείς) και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Οι εκπτώσεις όπως πάντα... βάσει συμφωνίας GSForum!!! Ευχαριστώ Νίκο/Δημήτρη για τις ενέργειές σας!!!
Ο Θανάσης για μια ακόμη φορά εξυπηρετικότατος !!! Είδα και τη μηχανή του φίλου Γιάννη, η οποία άμεσα θα επιστρέψει στις επάλξεις!! Last edited by CPretenteriS; 19-11-2010 at 13:44. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Απόσπασμα:
Και εγώ προσωπικά αλλάζω φίλτρο σε κάθε αλλαγή!Σίγουρα για καλό είναι! |
|
|||
|
|||
H μπουμπου μου χρειάζεται επειγοντως ένα σέρβις και κοίταγμα για δίσκους σασμάν. Ο Λεοντόκαρδος με τακτοποίησε. Θα ενημερώσω το φόρουμ με την ολοκλήρωση του σερβις.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση διευθέτηση του ραντεβού από τον Νίκο, φυσικά τον καλό μου φίλο Lerian-Γιάννη και τον vasorfa που θα παραλάβει από το καράβι την μηχανή μου για τον χρόνο που διέθεσαν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιαυτο είμαστε εδω ....μια παρεα φίλε μου---ο ΕΝΑΣ να βοηθάει τον αλλο...χαρά μου που μπορεσα να βοηθήσω εναν συνταξιδιώτη!!!και ας μην σε ξέρω!!!και να γνωρίζετε πως αν περναει απο το χέρι μου, εννοειτε θα βοηθήσω τον οποιοδήποτε!!!!(εκτος απο τον λεριαν) σπαμ ον... το κοριτσακι σου είναι στα χέρια του θείου Θανάση, απο τις 10 το πρωι!!!! |
|
|||
|
|||
Καλα ρε συ δεν ειπαμε για καφε αριστοτελους και αλλαγη λαδιων στην περαια με ψαρακι στην ακρογυαλια?
|
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά, μακάρι να σας έχουμε για υπόδειγμα (τον vasofra χωρίς το υπό) να γιατι GSforum
|
|
|||
|
|||
Την Παρασκευή έκανα κι εγώ το σέρβις των 20.000 χιλιομ στο GS 1200.
Το κόστος του σέρβις, συν πίσω τακάκια (μείον τα λάδια που ήταν δικά μου): 219 ευρά.. Οι εντυπώσεις πάντως άριστες από την εξυπηρέτηση του Θανάση και την φροντίδα της μηχανής. Μακάρι να ήταν κάπου κεντρικότερα το συνεργείο γιατί είναι ολόκληρο ταξίδι να ξαναπάς όταν την αφήνεις! |
|
|||
|
|||
Ήθελα και εγώ να πάω για σέρβις.Να πάρω τηλέφωνο;;;;
|
|
|||
|
|||
εφτασε η ωρα για το σερβις των 25.000km, η προσφορα στη motion & style ισχει ακομα????
|
|
|||
|
|||
Παρακαλώ ήθελα και εγώ ένα ραντεβου για σέρβις στην M&S. Ευχαριστώ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |