|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
Γιαυτο ειμαι στο team... Θα παμε βρε πουλι μου αλλα να εχω και κατι αλλο στα υπ ψιν.. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Γιατί να μην πάρει κάποιος συμφορουμίτης τη "δουλειά" ...
|
|||
|
|||
Υπάρχει κάποιος φίλος εδώ η γνωρίζει, για εξοπλισμούς συνεργείων?
Ψάχνω: -Αντιρρυπαντική μονάδα μικρή, κατά προτίμηση μεταχειρισμένη.... -Κουρτίνες βαφής ή πλισέ συρρόμενες πόρτες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετσι ακριβως Νικολα ο ενας βοηθα τον αλλον.. |
|
|||
|
|||
Υπάρχει κάποιος οφθαλμίατρος που να ειδικεύεται στο laser μυωπίας....μιας και είμαι σε αναζήτηση.....αφου θα τα σκάσουμε που θα τα σκάσουμε ας πάνε σε κάποιον από εδώ μέσα....
Ευχαριστώ πολύ!!!! Last edited by italos; 02-10-2013 at 17:31. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολιτικός Μηχανικός απο Θεσσαλονίκη , αναλαμβάνω πάσης φύσεως εργασίες του τομέα μου..!! τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, οικοδομικές άδειες, άδειες λειτουργίας καταστημάτων-βιομηχανιών-πρατηριών υγρών καυσίμων..!! έκπτωση 30%-50% ..!!!
|
|
|||
|
|||
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ LAZER ΜΥΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΑ 6/10 ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΑ 25/10 ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗΣ (ΟΡΑΣΗ ΓΕΡΑΚΙΟΥ).
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from the deep ocean |
|
|||
|
|||
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
kantarakis.gr/ ΕΓΩ ΕΙΧΑ 3.5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΥΩΠΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΤΙΟΥ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΥΑΛΙΑ - ΦΑΚΟΥΣ - ΥΓΡΑ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΑΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 14:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 08:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |