|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο
Απόσπασμα:
Δηλαδή όποιος αντιπαλεύει τον Ναζισμό πρέπει να είναι κομ#####στής?????? Τι έχετε πάθει? Μου το είπε κ χθες ένα παιδι 20 χρονών.... Οταν προσπάθησα να του αναφέρω τι εφιαλτικό σύστημα είναι ο ολοκληρωτισμός... Δηλαδή όποιος μιλά εναντίον του Ναζισμού είναι κομ#####στής???? Έλεος... @ Ακη21.... με αφήνει παγερά αδιάφορο το τι αισθάνεσαι για 'μενα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέσα, διπλός-τριπλός θα δείξει... |
|
|||
|
|||
ετσι........
φτιαξε και το gsfoSum.gr....κατω.κατω |
|
|||
|
|||
ρε Χαρη μου στη Κυπρο οπιος δεν ειναι αρηστερος ειναι φασιστας.ετσι το βλεπου
κε εγω δεν ανεχομαι απο κανενα να μου λεει γ@μω το εθνος σου κε να μου καινε κε Ελληνηκες σημαιες για τουτο τους βαζω στο ιδιο καλαθι αρηστερους κε ναζιστες. |
|
|||
|
|||
σας παρακολουθω
|
|
|||
|
|||
Γιατί δεν καίνε-κατά την άποψή μου δεν πρέπει να καίγεται καμμία σημαία-τις κυπριακές σημαίες και έχουν προτίμηση στις ελληνικές, μου κάνει εντύπωση!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατι δεν το κάνετε 28η??? θα πάτε στη παρέλαση πάνω???? Δεν δηλώνω γιατί θα είναι τρίτη και φαρμακερή...απλά κρατήστε μια γωνίτσα στη στροματσάδα πολύ μικρή...διαστάσεις μήκους 1.80cm(να απλωθούνε και οι πατούσες) και πλάτους μικρού παδιού αντε γτ μετά απο 5 βδομάδες που γράφω μόνο χλμ στο γουγλι....να καβαλήσουμε κ λιγάκι!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δυστυχως για εσενα και πολλους εδω μεσα δεκαδες (ισως και εκατονταδες)ΧΙΛΙΑΔΕΣ αριστεροι εχουν πεθανει για την Ελλαδα και ελαχιστοι Ναζιστες(τοτε δεν ειχε νεοναζιστες)και αυτοι καταλαθος. Προσοχη!!!! ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΛΙΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ αλλα.... καλη η καραμελα απο τα νεοναζιστακια...απλα θα τους πω οτι κανενας ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΤΕ δεν προκαλεσε παγκοσμιο πολεμο....το αγγουρι και η ντοματα στην ιδια σαλατα μπαινουν αλλα δεν μπορουν να συγκριθουν και να βγει το συμπερασμα οτι ειναι ομοια.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γιασου κε καλημερα μπαμπη εγω το ξαναλεω δεν εμαι ναζιστης αλλα Ελληνας. ο Ελληνας δεν ειναι ουτε δεξιος ουτε α ρηστερος αλλα Ελληνας. γιατι η αρηστερη καινε ελληνηκες σημαιες ? εγω λεω ειναι τουρκοσποροι τωρα για τον σταλιν μην μου τον κανεις αγιο διοτι οτι το ιδιο με τον χιτλερ ηταν αναρωτηθκες γιατι ο χιτλερ κατακαψε τους ευρεους ? γιατι βγηκε στην εξουσια με 38% ? οταν απαντησης στην ερωτηση κε κανης συγκρηση με την ΧΑ θα καταλαυεις γιατι ανεβαζη τα ποσοστα της η ΧΑ(σημερα 18%) Last edited by giclas; 04-10-2013 at 07:46. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντιον μας, εχθρός! Οτι και αν είναι Απόσπασμα:
Μπορώ βεβαια να συνυπαρξω με εθνικιστές, να μιλήσω, να διαφωνήσω, να τσακωθω εστω. Σέβομαι απόλυτα τα πιστευω τους. Οι ναζιστες, νεοι και παλαιοί, απλα καπηλευονται την πατριδα και το εθνος, στην αναζήτηση μεγαλύτερης δύναμης και μονο. Και δεν θελω περαιτερω σχέσεις. Α, και ψηφισα Τζημερο, που αριστερό δεν τον λες.. Η ψηφος ειναι μυστική αλλά δεν σε υποχρεώνει κανείς να μην πεις τι έκανες. Θεωρητικά το πιο σωστό, δεν θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτο. Αντε καλημερα! Sent from my XOOM 2 ME using Tapatalk 4 |
|
|