|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nick names
ναι αλλα στο πιο ομορφος |
|
|||
|
|||
EOD-K9: Explosive Ordnance Detection Dogs
|
|
|||
|
|||
το δικο μου παραπέμπει στο επιθετο μου..την περίοδο που γραφτηκα στο forum,αρκετοί συναδελφοι με φωναζαν ΡΕΚ..έτσι λοιπόν..
|
|
|||
|
|||
Και είπε ο ποιητής .....
"θα έχουμε βιγλάτορα τον ήλιο τον ηλιάτορα" Αυτή η φράση μου καρφώθηκε από το Δημοτικό σαν παράδειγμα λεξιπλασίας (είναι και το επώνυμό μου Ηλιόπουλος, δεν ήθελε πολύ να κολλήσει). Η τελευταία μου εργασιακή απασχόληση είναι ...μεταφραστής, ώπερ ερμηνευόμενον "τρανσλάτορ". Τα βάζουμε μαζί και μας βγαίνει ΤΡΑΝΣΛΑΤΟΡΑΣ......... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ήσαστε όλοι απίθανοι
|
|
|||
|
|||
Για το δικό μου τι να πω….το λέει μόνο του!
Οινοποιός και οινολόγος στο επάγγελμα, ε…πίνουμε και κανένα ποτηράκι παραπάνω που και που…καθημερινά… |
|
|||
|
|||
Το δίκο μου δεν γίνεται πιο προφανές....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και επειδη ο Γιαννης δεν ανεφερε κατι εδω μετα τη συναντηση μας προ ημερων, ειπα να επανορθωσω γιατι εχει συζητηθει και σε καποια αγγελια μου. Ετσι με φωναζαν καποιοι φιλοι οταν αρχισαμε ατακες και λεξεις εξασκωντας την Αγγλικη .... το faker προερχεται απο το επιθετο μου Φάκας.....το οποιο αν το πεις σε Αγγλο επισης το μυαλο του αλλου θα παει Last edited by kwstas; 04-10-2011 at 23:46. |
|
|||
|
|||
η μανα μου...απο πιτσιρικα οταν εκανε μερες να με δει...ελεγε...
βρε καλως τον ασωτο υιο μου...!!! ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥυυυυυ...γυρναγες καμαρι μου...??? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |