|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- Δώρα πίττας ----> 2013 ----
|
|
||||
|
||||
Όσοι δεν έχουν παραλάβει το δώρο από την πίττα,
να μου στείλουν με pm τί έχουν κερδίσει (αριθμό λαχνού κ δώρο) για να το παραλάβουν στον καφέ της Τετάρτης 27-3-13 ... |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Απόσπασμα:
γιατί έτσι, καθυστερούν την όλη διαδικασία ενημέρωσης των δωροθετών, με αποτέλεσμα να μην παραλαμβάνουν τα δώρα τους κ οι υπόλοιποι, που έχουν στείλει ήδη το ανάλογο pm ... |
|
||||
|
||||
H BMW Hellas καθώς κ η Motion 'n Style ενημερώθηκαν με τα ονόματα των νικητών ...
Θα πρέπει να πάτε από το κατάστημα της Motion στον Αγ. Στέφανο, για να παραλάβετε τα δώρα σας ... Μεγειά σας κ καλά χιλιόμετρα ... . |
|
|||
|
|||
Με το καλο καλοριζικα τα δωρα παιδια!!
|
|
|||
|
|||
Παρέα με το service των 40k και η παραλαβή του κράνους
thnx GsForum |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εχω κερδισει μια δωροεπιταγη 50€ απο το myshoe (αρ. λαχνου:293) Δεν νομιζω οτι χρειαζετε να κατεβω αθηνα για να τη παρω. Το μονο που χρειαζομαι ειναι τον κωδικο της προσφορας.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ έταιρε........ Το δώρο αφορούσε μόνο σε ν.60-61 και το κεφάλι μου δεν έχει γίνει ακόμα τόσο........θα περιμένω....
|
|
||||
|
||||
Πες στον Στέργιο, να μου ζητήσει τον φάκελο με το δώρο σου ...
|
|
|