|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Lone Rider – 2013 North..North...North…..
Μπράβο ρε Νίκο! Φοβερό ταξίδι... Τι μας εχεις κάνει...
|
|
|||
|
|||
Μπράβο, πανέμορφες φωτογραφίες απο πανέμορφα μέρη.
|
|
|||
|
|||
ΑΑΑχχχχχ κι η Paneuropean θα χαμογελούσε εκεί! Να έκανε παρέα και στην RT και ίσως και μία ακόμα RT ...
|
|
|||
|
|||
Την Paneuropean και την μία ακόμα RT τις βλέπω να ζευγαρώνουν σε κάποια στιγμή πρός τα Βόρεια με ένα σκασμό χαμόγελα..Νάμαστε καλά !!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα από Νυρεμβέργη (ακόμη)
29η ημέρα 09/08/2013. Αφήνω την Κοπεγχάγη και μέσω Gedser περνάω στο Rostock ο προορισμός υπό σκέψη. Παρπολλές φορές ελέγα να επισκευθώ την Νυρεμβέρβη αλλά ποτέ δεν το είχα κάνει, τώρα ηταν ευκαιρία, τα χιλιόμετρα μου βγένανε ανετα οπότε βούρρρρ. Η απόσταση κοντά στα 820 χλμ. δυό τρεις ψιλοβροχούλες στο δρόμο δεν ηταν ικανές να κατεβάσουν τους ρυθμούς στο RT που πλέον έχουν ανέβει σημαντικά ( η μέση κατανάλωση απο τα 4,5 εφθασε τα 4,9) αλλά τα λαστιχάκια εχουν κάποιες φθορες , απο λαδάκι ακομη δεν έχω συμπληρώσει άλλο πλην τα 200μλ στις 8500 χλμ. τα χιλιόμετρα τώρα ειναι πάνω από 11500. Στο Rostock απ' οτι θα δείτε πρέπει να ειχαν κατι σαν αγώνες ιστιολοϊας που παρακολουθούσε πολύς κόσμος, μάταια προσπαθούσα να ξεχωρίσω τον GsManiac και την παρέα του. Και νάμαι λοιπόν Νυρεμβέργη, μπανάκι και βούρ για περπάτημα στην παλαιά πόλη. Εδώ λοιπόν ηταν και ηεκπληξη του ταξιδιού. Η Νυρεμβέργη ειναι μία πανέμορφη, καταπληκτική πόλη, δεν χορταίνεις να την περπατάς. Ασχημές σκέψεις άρχισαν να με βασανίζουν, οπότε με συνοπτικές Δημοκτρατικές διαδικασίες αποφασίζω αλλή μία διανυκτέρευση και βέβαια αποζημιώθηκα με το παραπάνω. Αρα 30η ημέρα 10/08/2013 Νυρεμβέργη χιλιόμετρα 0. Το παρόν και το παρελθόν, Simson του 68 Μου ζήτησαν να με φιλήσουν και του έδωσα το μάγουλό μου Αμάν αυτός ο φακός που μου έδωσε ο Frits μέλι έχει. |
|
|||
|
|||
Μου ζήτησαν να με φιλήσουν και του έδωσα το μάγουλό μου
φρεσκοξυρισμένος μου φαίνεσαι αυτά βλέπει ο κοτσίδας και σου τη λέει μετά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νικόλα, για όλα! |
|
|||
|
|||
την ευλογια της να εχεις εεεεεεε......
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Wunderbar (Ni)Klaus! Wunderbar!
|
|
|