|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!
δωστε ομοσταυλοι δωστε. Ρε προπελα και ξερω ψωμι σας λεωωωωωωω!!!!!!! Το παλικαρι με το χαβα του που ειναι δεν τον βλεπω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ολοι μελλοντικοι προπελακιδες ειναι αλλα δεν το ξερουν.. |
|
|||
|
|||
νομιζω οτι το σφιξιμο για να μετακινεις τον ελεφαντα,εχει αυξησει την επιμερους βαλβιδα του κατα τα αλλα ισχυρου μυαλου σου. Μαλλον με μπερδευεις.Εγω φοραω συνεχεια κρανος.Ασε που νομιζω οτι ο συσχετιμος του ποστ μου με την απαντηση σου ειναι τοσο ευστοχος οσο και το βαρυαντερο με τον δικυκλισμο. Σαν να λεμε κενο συνολο.Καμια επαφη..... Οσο για τα χαρακωματα να ξερεις οτι οι ''Γερμανοι'' κερνανε και φασολαδες......την συνεχεια την ξερετε................. |
|
|||
|
|||
Για να ακούει τα θεϊκά γκράτσα-γκρούτσα που κάνει μπόξερ και τα ακούει σαν μελωδίιιιιιιιιιιιιιιιιιιαααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!1 |
|
|||
|
|||
να ταν η ζηλια ψωρα,να γεμιζε ολη η χωρα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι τώρα ο λαγός στο δάσος και πάει με το μηχανάκι στη δουλειά του, στο δρόμο συναντάει τον τροχονόμο του δάσους την αλεπού που τον έχει άχτι, τον σταματάει και το ρωτάει: " Λαγέ γιατί δεν φοράς κράνος; Μα δεν έχεις;" του λέει και τον αρχίζει στης καρπαζιές. Την επόμενη φορά το ίδιο, το ίδιο και το ίδιο, τον είχε ταράξει στη φάπα το λαγό. Μια και δυο ο λαγός πάει και το λέει στο λιοντάρι... "Λιοντάρι μου το και το η αλεπού, όπου με βλέπει χωρίς κράνος με βαράει και το κάνει μόνο σε μένα, όλα τα άλλα ζώα τα αφήνει ελεύθερα να τριγυρνούν μες στο δάσος, κάνε κάτι να με βοηθήσεις. Πιάνει το λιοντάρι την αλεπού και της λέει: "Αλεπού αν θες να βαράς το λαγό κάνε το πιο διακριτικά..." "δηλαδή;" λέει η αλεπού. "Να την επόμενη φορά που θα σταματήσεις το λαγό στείλ τον για τσιγάρα αυτός θα σου φέρει σκληρό τότε βάρεσε τον γιατί ήθελες μαλακό..." "εντάξει" λέει η αλεπού. Την άλλη μέρα σταματάει η αλεπού το λαγό και του λέει: "Λαγέ πήγαινε και πάρε μου τσιγάρα" "σκληρό η μαλακό;" λέει ο λαγός και του λέει η αλεπού: "Ρε πούστη γιατί δε φοράς κράνος; άρπατες..." Οσοι καταλαβαινουν.....καταλαβαινουν.... |
|
|||
|
|||
απαντηση και σε σενα και στον Ηοntakia για τα χρατσα χρουτσα αλλα και τα υπολοιπα.
Παιδες εγω εχω Κ1200s.Ντεν εκει χρατσα χρουτσα.Τα Ντουκατια και τα ΚΤΜια τι να πουν τοτε? by the way με την ηλεκτρονικη σας και τον ψεκασμο σας τι κανετε? -Ψεκασμο? -Ποιον?για τα Χοντ(ρ)α αυτα ειναι αγνωστες λεξουλες |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μου αρέσεις γιατί έχεις χιούμορ!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
διακοπες κατα το ανοιγμα του γκαζιου... | ace_gln | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 30-03-2010 13:05 |
Πρόβλημα κατά την εκκίνηση. (R 1200 GS) | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 19-02-2010 17:37 |
μαμα εξατμιση απο gs 1200 που θα παρω την δευτερα | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 06-10-2009 01:44 |
εκπτωσεις στα μετρα κατα του καπνισματος | Alext | Χιούμορ | 13 | 30-06-2009 00:48 |