|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 1. Arkas ---------------> TWIN set............ΠΑΡΕΛΑΒΕ & ΕΞΩΦΛΗΣΕ 2. nsepsas -------------> TWIN set 3. zervas --------------> TWIN set............ΠΑΡΕΛΑΒΕ & ΕΞΩΦΛΗΣΕ 4. zervas --------------> TWIN set............ΠΑΡΕΛΑΒΕ & ΕΞΩΦΛΗΣΕ 5. theo ----------------> TWIN set............ΠΑΡΕΛΑΒΕ & ΕΞΩΦΛΗΣΕ 6. Mits70 --------------> TWIN set............ΠΑΡΕΛΑΒΕ & ΕΞΩΦΛΗΣΕ 7. ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ----> TWIN set............ΠΑΡΕΛΑΒΕ & ΕΞΩΦΛΗΣΕ 8. gma21 ---------------> TWIN set............ΠΑΡΕΛΑΒΕ & ΕΞΩΦΛΗΣΕ 9. Gazi ----------------> TWIN set............ΠΑΡΕΛΑΒΕ & ΕΞΩΦΛΗΣΕ 10. Pisokolitos --------> TWIN set............ΠΑΡΕΛΑΒΕ & ΕΞΩΦΛΗΣΕ 11. edmark -------------> Single set 12. pepax66 ------------> TWIN set............ΠΑΡΕΛΑΒΕ & ΕΞΩΦΛΗΣΕ 13. pit-----------------> TWIN set............ΠΑΡΕΛΑΒΕ & ΕΞΩΦΛΗΣΕ 14. thirio--------------> TWIN set............ΠΑΡΕΛΑΒΕ & ΕΞΩΦΛΗΣΕ 15. aeriko--------------> TWIN set............ΠΑΡΕΛΑΒΕ & ΕΞΩΦΛΗΣΕ
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε πολύ
|
|
|||
|
|||
άντε στην επόμενη θα μπω και εγώ
τι διάολο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παρακαλώ αν είναι δυνατόν να μου σταλούν κι εμένα φωτογραφίες τοποθέτησης του συστήματος στο κράνος (System 6). δεν πιστεύω να έχει διαφορές μεγάλες από το προηγούμενο κράνος. Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...τις έστειλα ....
|
|||
|
|||
μεχρι τωρα μου φενεται πολυ καλο
παιζει πολυ καλα μουσικη μεσω bluetooth και με πολλα χιλιομετρα μιλαω μια χαρα στο τηλεφωνο μονο τα κουμπακια για το πανω κατω τησ φωνης με χαλανε λιγο σαν αισθηση σας ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πούντο πούντο το δαχτυλίδι, ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις.
|
|
|||
|
|||
Νικόλα θέλω και εγώ φωτογραφίες όποτε μπορείς στείλε σε παρακαλώ! |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 19:44 |