|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Απάντηση: ---- Δώρα πίττας ----> 2013 ----
Απόσπασμα:
γιατί έτσι, καθυστερούν την όλη διαδικασία ενημέρωσης των δωροθετών, με αποτέλεσμα να μην παραλαμβάνουν τα δώρα τους κ οι υπόλοιποι, που έχουν στείλει ήδη το ανάλογο pm ... |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Όποιος δεν έχει παραλάβει το δώρο από την πίττα,
να μου στείλει με pm τί έχει κερδίσει (αριθμό λαχνού κ δώρο) για να το παραλάβει στον καφέ ... |
|
|||
|
|||
Χθες παραλαβε και ο Βολος τα δωρα τις πιτας... Ενα μεγαλο ευχαριστω στην Διοικηση του GS Forum και σε ολους τους δωροθετες...
|
|
|||
|
|||
Σήμερα παρέλαβα και εγώ τά δώρα μου. Ενα 7ήμερο ταξίδι για 4 άτομα σε ένα από τα 4000 πολυτελή συγκροτήματα παγκοσμίως από την RCI και ένα ταξιδιωτικό οδηγό. Ευχαριστώ πολύ τo GS Forum για το υπέροχο δώρο. Εχω να πάω πολά χρόνια διακοπές, ευκαιρία είναι.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Απόσπασμα:
γιατί έτσι, καθυστερούν την όλη διαδικασία ενημέρωσης των δωροθετών, με αποτέλεσμα να μην παραλαμβάνουν τα δώρα τους κ οι υπόλοιποι, που έχουν στείλει ήδη το ανάλογο pm ... |
|
|||
|
|||
Kαλησπερα εχω κερδισει ενα κουπονι για ηλιακο ***** ****** ********* ** *********
Ευχαριστώ το GS Forum για τα δώρα που εξασφάλισε !!!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Eπίσης ενημερώθηκαν οι δωροθέτες (αλφαβητικώς) ... Όλοι όσοι έχουν κερδίσει δώρα απ' τις παρακάτω επιχειρήσεις, μπορούν να επικοινωνούν μαζί τους, για την παραλαβή των δώρων τους ... BMW ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΑΕ MOTO DISCOVERY MOTORAID OK WHEEL TYRES RCI ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΥΙΟΙ ΧΡ. Ι.ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ Σημαντικό: όσοι δεν έχουν στείλει το σχετικό pm με τα στοιχεία τους, να μην πηγαίνουν στους δωροθέτες κ ζητούν τα δώρα τους άδικα, γιατί οι δωροθέτες - για λόγους αποφυγής λάθους - αν δεν έχουν το ονοματεπώνυμο του τυχερού, δεν παραδίδουν κανένα δώρο !!! . |
|
|||
|
|||
Καλημερα και απο μενα,και εγω με τι σειρα μου να πω ενα ευχαριστω για το ωραιο σ/κ που περασαμε.
να ειμαστε καλα και του χρονου......... το τυχερο μου νουμερο ειναι το 24 και το 46. |
|
|||
|
|||
.,.ευχαριστώ το φόρουμ .,
και το ΟΚWhell., καλή μοτοχρονιά και πάλι,, .,πήγαινα για τα Χάιντι., αλλα έμπλεξα στα σκληρά ναρκωτικά.,.,, Καρού ξερό ψωμί και κονσέρβα.,, έτοιμα να φάνε και φαγωθούν .,στις κορφές.,., |
|
|