|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nick names
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το δικό μου από τα πρώτα γράμματα: όνομα και επίθετο.Που να φανταστώ όμως τι τρέλα επικρατεί στο forum.......γιαυτό δεν έβαλα obelix!!!!!!!Τώρα πλέον δεν μπορώ να το αλλάξω
|
|
|||
|
|||
ΟΚ είναι πολλές οι σελίδες και δεν το είχα δει....
Το δικό μου.... Το αρχικό μου ψευδώνυμο στο forum του rally.gr (πάαααει πια.... ) και των 4T ήταν boxer 2003, εμπνευσμένο από τον κινητήρα των SUBARU και το κόλλημά μου με τα συγκεκριμένα αυτ/τα. Το 2003 από το έτος εγγραφής μου επειδή σκέτο το boxer δεν έμπαινε, κάποιος άλλος το είχε. Αργότερα, όντας κάτοχος Forester, γράφτηκα σε διάφορα forum με θέμα το 4Χ4, την εκτός δρόμου κίνηση, αγώνες enduro & 4X4 και άλλα. Εκεί μπήκα σαν Forester και παραμένω έτσι Στους 4Τ σπάνια μπαίνω πια, ενώ στα άλλα είμαι ενεργός. Επιπλέον, επειδή συμμετέχω ενεργά στη διοργάνωση αγώνων Rally Raid & Trail Ride στην Ελλάδα, με γνωρίζει πολύς κόσμος και με αποκαλεί έτσι, οπότε δεν αλλάζει Αυτά. Last edited by forester; 12-10-2011 at 00:14. |
|
|||
|
|||
Τα nick name σας παρακαλώ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Προέρχεται από πολύ παλιά από την ενασχόλησή μου με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Σε μια ταινία της δεκαετίας του 70 ο ιθύνων νους (Αλαίν Ντελόν) είχε αυτό το ψευδώνυμο κατά την επικοινωνία με ασύρματο στη διάρκεια της ληστείας με τους υπόλοιπους
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από που "βγαίνει" το nickname σας
Είναι το προφανές. Είχαμε μεταφορική εταιρία με τον πατέρα μου. Το κανονικό μου όνομα είναι Παναγιώτης
|
|
|||
|
|||
και εμενα συντμηση του επωνυμου και κραταει απο τα παιδικα χρονια στο σχολειο μας φωναζαν ετσι με τον αδερφο μου για συντομια. Επωνυμο Ταρκαζικης
|
|
|||
|
|||
jorhe στα ισπανικα σημαινει Γιωργος στα ελληνικα,
μου το κολησε η κοπελα μου σε ενα ταξιδι στη Βαρκελωνη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |