|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Adventure Training στη Βορεια Ελλαδα 19-20 Mαι
ενα μεγάλο μπράβο στο GSFORUM για όλη την διοργάνωση και ενα μεγάλο επίσης ευχαριστώ στους Τάκη και Βασίλη για τις τεράστιες γνώσεις τους που μοιράστηκαν μαζί μας..........για τα παιδιά που ταξίδεψαν απο Λάρισα, Σιάτιστα αλλά και Αθήνα...........δεν θα πώ τίποτα, γιατί σιγά το πράγμα ρε!!!!!!!μια βόλτα κάνανε!!!!
|
|
|||
|
|||
μεγαλη κοιλια βλεπω............
σας εδειξε τιποτα αυτος ο Μανιατης και το ασχετακι................ ο Μπουρδος???????? |
|
|||
|
|||
Eπαναπροσδιορισμος πολλων απο τις γνωσεις μας και αμφισβητηση αλλων τοσων απο τους απιθανους αυτους εκπαιδευτες!
Ενα θα σας πω για την ωρα! Αναβαλετε αμεσα την αγορα των αγαπημενων σας παπουτσιων η την εξοδο στην παραθαλασσια ταβερνα που τοσο εχετε πεθυμησει και περαστε μια μερα με αυτο το απιθανο διδυμο και την καταπληκτικη παντοδυναμη μοτοσυκλετα σας! Θα με θυμηθειτε το απογευμα στο γυρισμο την ωρα που θα καταλαβετε οτι ολοι στο φαναρι σας κοιτουν απορημενοι,,, γιατι γελατε μεχρι τα αυτια! Τα υπολοιπα μετα την απολυμανση αναβατη μοτο και εξοπλισμου |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Επιστροφή στη βάση μου . Ένα μεγάλο μπράβο στο gsforum όπως επίσης και στους φοβερούς δασκάλους Τάκη και Βασίλη που τόσο απλόχερα μας έδειξαν στην θεωρία αλλα και στην πράξη τις πραγματικές δυνατότητες τόσο της μηχανής μας αλλά πολύ περισσότερο του αναβάτη . Προσωπικά με άλλον αέρα οδηγάω τώρα την μηχανή. Ξέχασα να ευχαριστήσω και την BMW Τρικαλιώτης που προσέφερε τις εγκαταστάσεις του αλλά και το φαγητό. Γνώρισα νέα παιδιά καθώς ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε κάποια εκδήλωση του φόρουμ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Για μας που ειμαστε νεοι αναβατες η εμπειρια ανεκτιμητη. Ειμαι σιγουρος το ιδιο και για τους παλιοτερους. Ενα μεγαλο ευχαριστω στο gs forum, του απιστευτους εκπαιδευτες, την bmw Τρικαλιωτης και τον Βασσο Κωστα, ο οποιος ισως ακομη συμμαζευει τους χωρους που φιλοξενηθηκαμε. Ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω σε ολους!
|
|
|||
|
|||
Στην βαση και εγω. Να ευχαριστησω και εγω το φορουμ, τη σχολη και την bmw τρικαλιωτης για την προσπαθεια να γινουμε καλυτεροι βρωμιαρηδες. Και μην ξεχνατε στην πρωτη ευκαιρια πατε μια βολτα στο βουνο για επαναληψη. Γεροι να ειμαστε να τα πουμε και στο level 2
|
|
|||
|
|||
.,.,το νερό μπήκε στο αυλάκι και για την βόρεια Ελλάδα.,,,
αυτό που καιρό το ζητούσαν οι ''βρομιάρηδες'' του βορρά .,., και έλειπε ... έγινε πραγματικότητα και με πολύ μεγάλη επιτυχία., ιδρώσαμε , λερωθήκαμε, αναθεωρήσαμε και μάθαμε ευχαριστούμε Τάκη και Βασίλη BMW Τρικαλιώτης και φυσικά GSforum ΥΓ ο Δάσκαλος δε μασάει δεν είναι παλικάρι μόνο στο χώμα ...... |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GS Forum Adventure Training στη Βορεια Ελλαδα.- | xurxes | GS Forum - Road & Enduro Training | 143 | 10-04-2012 01:07 |
GS Forum Adventure Training την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 269 | 10-06-2011 00:18 |