|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Για να χαλαρώνουμε λίγο ....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΧΙΟΥΜΟΡ - Για να "ξεφεύγουμε" λίγο απ' τις σκοτούρες ..
Οριστε και απο μενα δυο-τρια ανεκδοτακια που μου εστειλαν και μου αρεσαν...
Ειναι ένας τύπος λοιπόν σε μια ξένη πόλη περαστικός και το βραδάκι μπαίνει σ' ένα καφέ να περάσει λίγο την ώρα του Το καφέ είναι άδειο εκτός από μια κοπέλα "Να της πιάσω κουβέντα", σκέφτεται . . . "Να μην είμαι έτσι μόνος και χαμένος" Την πλησιάζει λοιπόν και τι άλλο πιο έξυπνο να πει? Συστήνεται: "Νίκος Χιόνης" Η κοπέλα δεν μιλάει . . . Αυτός εξακολουθεί να έχει απλωμένο το χέρι του και επιμένει "Νίκος Χιόνης, δεσποινίς. Δεν θα μουχαρίσετε το ονοματάκι σας?" "Άνοιξη", του λέει αυτή "Άνοιξη? Ωωωω εμείς οι δυο ήταν γραφτό να βρεθούμε. Όλος ο κόσμος θα μιλάει για μας! Θα μας γράψουν οι εφημερίδες" Η κοπέλα τον κοιτάζει απορημένη . . . "Μα γιατί . .. ?" προσπαθεί να ρωτήσει Κι αυτός: "Φανταστείτε το πρωτοσέλιδο: Είκοσι πόντοι χιόνι μέσα στην άνοιξη!" Η 19χρονη κόρη ομολογεί στον πατέρα της ότι είναι έγκυος. Φωνές, κακό και μετά από λίγο ξύλο ο μπαμπάς συμφωνεί να δει τον ένοχο για την εγκυμοσύνη να συζητήσουν την κατάσταση. Το Σάββατο το απόγευμα στημένος ο πατέρας στο παράθυρο περιμένει τον προκομμένο να έρθει, οπότε σε κάποια φάση βλέπει μια Φερράρι να στρίβει από τη γωνία, να σταματά μπρός στο σπίτι και από μέσα να βγαίνει ένα κουστουμαρισμένος νέος με ρολόι γυαλιά και ότι άλλο αξεσουάρ σινιέ και πανάκριβο. Μπαίνει στο σπίτι ο νέος του βάζουν ποτό και ξεκινά η κουβέντα. -"Ακούστε κύριε" λέει ο νέος "για γάμο δεν γίνεται κουβέντα με τίποτε" -"Μα. . ....." -"Όμως αν το παιδί είναι αγόρι του δίνω δύο εργοστάσιά μου, ένα στην Πάτρα (ελαστικών αυτοκινήτων) και ένα στην Λάρισα υδροηλεκτρικό. Του δίνω επίσης τρεις πολυκατοικίες στο Κολωνάκι για τα νοίκια, δύο εξοχικά στη Μύκονο, τρία εξοχικά στην Κρήτη και ένα ιδιόκτητο σκάφος. Αν είναι κορίτσι, βέβαια, δεν μπορώ να δώσω τα εργοστάσια γιατί πως θα τα δουλεύει, αλλά τα αντικαθιστώ με δέκα πολυκατοικίες στα βόρεια προάστια, και κάμποσα άλλα ακίνητα για προίκα. Αν τώρα η κοπέλα αποβάλει..." -"Αν αποβάλει" διακόπτει ο μπαμπάς "στη φέρνουμε και την ξαναπηδάς" Ένας γέρος, φανατικός Παοκτσής, λίγο πρίν πεθάνει, φωνάζει το γιό του και του λέει: - Γιέ μου, θα 'θελα να μου κάνεις μια τελευταία χάρη. - Ό,τι θες πατέρα. - Θα 'θελα να με γράψεις στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού. - Μα τι λες ρε πατέρα; Εμείς στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού; Τόσα χρόνια άρρωστοι Παοκτσήδες; - Σε παρακαλώ παιδί μου. Άκουσέ με. Είναι η τελευταία μου επιθυμία... Τί να κάνει λοιπόν... Τελευταία επιθυμία του πάτερα του ήταν, πήγε. Γυρνώντας... - Εντάξει πατέρα. Σε έγραψα στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού. - Σ' ευχαριστώ παιδί μου. Τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος. ΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ |
|
||||
|
||||
Δυο φίλοι συζητάνε για σεξ :
- Τι γνώμη έχεις εσύ; Ποιος ευχαριστιέται το σεξ πιο πολύ; Ο άντρας ή η γυναίκα; - Ο άντρας. - Είσαι ανόητος. Η γυναίκα το ευχαριστιέται πιο πολύ. - Γιατί; - Να στο εξηγήσω ρε συ. Αν σε τρώει το αυτί σου και βάλεις μέσα το δάκτυλο σου για να το ξύσεις, ποιο ευχαριστιέται πιο πολύ; Το δάκτυλο ή το αυτί;
|
|||
|
|||
Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΧΙΟΥΜΟΡ - Για να "ξεφεύγουμε" λίγο απ' τις σκοτούρες ..
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ... Συνέβη στην πλατεία Συντάγματος.
Άνδρας των ΜΑΤ λέει σε γιαγιά: -Κυρία μου, δεν μπορείτε να περάσετε από εδώ. Και η γιαγιά: -Γιατί; έχεις σφουγγαρίσει; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|