|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
οποιος ειναι προθυμος να τον ζαλισω με ερωτησεις ας μου στειλει σε π.μ το κινητο του.....παντως εγω προγραμματισα την αδεια και την πεμπτη θα εχω οριστικη απαντηση.
|
|
|||
|
|||
Μπες στο προφίλ μου και κάλεσε με τώρα που έχω λίγο χρόνο!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα καλά σου λόγια αν μη τι άλλο, μαρτυρούν άνθρωπο με καλή προαίρεση. Μακάρι να μπορούσες να ακολουθήσεις. |
|
|||
|
|||
Περιβόλι της Παναγιάς 2013 οι Βόρειοι 1. Προορισμός Βατοπέδι (10/05) και Μεγίστης Λαύρας (11/05) (ΟΚ διαμονή) α. ARGI β. Sid1967... (Κυριακή 12/5/2013 Μ. Ιβήρων) γ. MARK δ. TARKAS ε. Bily-bo στ. napgeo ... είσοδος 10/5/2013 Σταυρονικήτα και 11/5/2013 Μεγίστης Λαύρας 2. Προορισμός Βατοπέδι (10/05) και Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. Akis β. SenseiG γ. Black Shadow δ. -DHMHTRHS- ε. egefalikos 3. Προορισμός Bατοπέδι (10/05), Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. N.GS β. vagg γ. Roumel δ. kostas850gs ____________________________________________________________________________________________________________________________ οι Νότιοι 1. Προορισμός Διονυσίου (10/05), και Γρηγορίου(11/05) α. BMW 1150 RT β. Epsime γ. antfly353 δ. boxerakias57 ε. Lepanto ii στ. sotiris HN 2. Προορισμός Γρηγορίου (09/05), Διονυσίου (10/05), Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. Astakos82 β. Alex Kol γ. ........... - Fuji ............................................ είσοδος 10/05. Προορισμός, Σιμωνόπετρα , και Γρηγορίου - mario ......................................... είσοδος _____. Προορισμός Ιβήρων, Κουτλουμουσίου, Αγίου Ανδρέα __________________________________________________________________________________________________ - BMW R 1100 GS ........................... είσοδος ___. Προορισμός ελεύθερος - KOSTIS-GS ................................... είσοδος ___. Προορισμός .............. - kokovatanen (+) ........................... είσοδος ___. Προορισμός ................... - manostaz ....................................... είσοδος ___. Προορισμός ............. - fardis ...................................... είσοδος ___. Προορισμός ................... . . Μανώλη καλησπέρα. Σε έχω γράψει στη λίστα, αλλά δεν σε έχω τοποθετήσει κάπου ως προς τον προορισμό. Από 'δω και πέρα λοιπόν, πρέπει να αποφασίσεις που θέλεις να πας και να φιλοξενηθείς. Βόρειες Μονές, ή Νότιες; Ανάλογα μετά, θα επιλέξεις συγκεκριμένο Μοναστήρι. Κάπου στο θέμα, έχω ποστάρει κι έναν χάρτη του Αγίου Όρους. Βλέπεις, και αποφασίζεις. Οπου κολλήσεις, το τηλ μου είναι στο προφίλ μου. Ως τις 9 το βράδυ, τηλεφωνείς άνετα. Με το καλό να έρθεις λοιπόν! |
|
|||
|
|||
fuji με δεχεσαι στην ομαδα σου????εγω ειμαι παπαεγγονι...
|
|
|||
|
|||
Τηλεφώνησέ μου.
|
|
|||
|
|||