|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Road Training - Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 - Πίστα Μεγάρων !!!
|
|
|||
|
|||
Λακη και κυριάκος
ελπίζω αύριο να είστε καλοί μαθητές γιατί με το καλο μόλις γυρίσετε ,ενότηται ότι θα έχει εντατικό ιδιαίτερο φροντιστήριο για εμάς που δεν μπορέσαμε |
|
|||
|
|||
Α και ενότηται ότι θα ελεγχθούν οι μηχανές για να διαπιστωθούν τα ξυσιματα.......
|
|
|||
|
|||
Ε ρε γλέντια
Μόνο προσοχή αύριο παίδες..... Διαβάστε δυό φορές το σχετικό δημοσίευμα περί ασφάλειας στην πίστα κλπ, που έχει δημοσιεύσει ο Αρκάς εδώ Καλή αντάμωση να έχουμε αύριο |
|
|||
|
|||
ερώτηση κρίσεως: Θεατές επιτρέπονται?
Ο γιός μου (13 και ποδηλατάς τρελλός) με έχει φάει να έρθει μαζί μου. Λογικά θα μπορούσε να είναι κοντά? Τι λέτε διοργανωτές? |
|
|||
|
|||
Τα ρεζερβουάρ μας γεμάτα βενζίνη, και βγάζουμε, στα Μέγαρα, τις βαλίτσες μας (όσοι έχουν), από τις μοτοσυκλέτες μας ! Κρατάμε μαζί μας το δίπλωμα οδηγήσεως και συμπληρώνουμε στο ειδικό έντυπο συμμετοχής, τον αριθμό του, μαζί με το ονοματεπώνυμό μας και την υπογραφή μας ! Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, (που ταλανίζουν την παρέα μας αυτό το διάστημα), δεν συμπληρώνουμε άλλα προσωπικά στοιχεία, όπως e mail ή αριθμό τηλεφώνου !
. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όλο και κάτι θα αποκομίσει, έστω και παρακολουθώντας ... |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σας!
Δυστυχώς, λόγω αυτοκινητιστικού ατυχήματος που είχα πριν λίγες ώρες, δεν θα μπορέσω να έρθω αυριο στο μάθημά μας.. Ειμαι κλινήρης κι η μηχανη μου ειναι σε άθλια κατάσταση στο parking της τροχαίας. Ελπίζω να σας δω σε επόμενο μάθημα, με καινουρια μηχανή πλέον.. Καλα να περάσετε όλοι σας! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|