|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από που "βγαίνει" το nickname σας
Εμένα πάλι ακριβώς το αντίθετο , τρία γράμματα από το Γιώργος-GEO και ένα από το επίθετο D= geod
|
|
|||
|
|||
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΖΜΟΘΕΩΡΙΑ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΙΕΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ |
|
|||
|
|||
Η Μοτό που ερωτεύτηκα BMW RT
|
|
|||
|
|||
Το ονομα μου φυσικα, αλλα γραμμενο με χιουμορ..!
|
|
|||
|
|||
Στα αγγλικα το κώστας = gus
Μια ζωή το εγραφα λάθος και μου έμεινε gas. Τώρα όσο για το Gs.......... |
|
|||
|
|||
Πρώην κάτοχος chopperοειδούς (yamaha virago 1100), έτσι με φώναζαν στην παρέα και μου έμεινε...
|
|
|||
|
|||
Συνηθως το nick μου ειναι mhxanikos ή mhx@nikos ή mhxa-nikos....
Εδω ηταν πιασμενο και ετσι το 3ple black που βγηκε απο την μαυρουλα μου |
|
|||
|
|||
Alkinoos, απλα το ονομα μου.
Τι να το κανω το nickname? |
|
|||
|
|||
ΑΠΟ ΤΟ ΒΜW KAI TO ΜΑΡΙΟΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΒΜΑR ΑΠΛΑ.
|
|
|||
|
|||
Όποιος βρει από που βγαίνει το δικό μου κερδίζει διπλόπιτο με απ' όλα στην πρώτη ευκαιρία!
Υ.Γ. Πάντως το nick που συνήθιζα να χρησιμοποιώ σε fora και στο net γενικότερα είναι το ilsvm41, το οποίο δεν βγαίνει από πουθενά, είναι και δύσκολο, οπότε προτίμησα κάτι που να δείχνει το όνομά μου (γιατί δεν μου αρέσει να αναφέρεται κάποιος σε μένα λέγοντας "όπως είπε και ο qwdfsdh") και την μηχανή μου! Όσο για την ιστορία του ilsvm41, χρειάστηκε κάποτε να φτιάξω ένα δεύτερο e-mail account. Πάτησα αυτά τα γράμματα στην τύχη και κότσαρα και το 21 στο τέλος λόγο... ομάδας . Σύντομα το e-mail αυτό είχε γεμίσει spam. Έτσι προχώρησα στην δημιουργία του ίδιου e-mail με το νούμερο 31 αυτή τη φορά στο τέλος. Η συνέχεια ίδια με πριν. Από τα πολλά spam αναγκάστηκα να πάω στο 41. Πλέον πρόσεχα που το έδινα και αυτό το e-mail το έχω κρατήσει χρόνια Last edited by Andreas_F800GS; 30-12-2011 at 13:26. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |