|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Απόσπασμα:
Εχω κάνει τόσα, ώστε να πω ότι εγκαταλείπω και να πάω κάποια άλλη φορά εκτός forum...
Τελοσπάντων, θα προσπαθήσω ξανά και βλέπουμε... |
|
|||
|
|||
Μόλις μίλησα με Γραφείο Προσκυνητών και ζητησα εκδοση διαμονητηρίου στις 18 Απριλιου 2012 ημερα Τετάρτη κ ωρα 06.30 πρωινη.
Αυτά προς ενημερωση των διοργανωτών |
|
|||
|
|||
Παραθετω την λιστα με το ονομα μου στην ομαδα
Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21) 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 ..................... 21/04 ..................... Η ομάδα αποτελείται από: α. TARKAS β. αδερφός TARKA, γ. KOSTAS KYRIAKOS δ. KΟSTAS KYRIAKOS FILOS ε. Εδώ παρακαλώ να συμμετασχει κάποιος έμπειρος από το Όρος ___________________________________________________ 2. vpentza : 18/04 ................. 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 ................. 21/04 ................. Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. siraxanz γ. .......? δ. .......? ε. .......? ___________________________________________________ 3. ............... 18/04 ............... 19/04 ............... 20/04 ............... 21/04 ............... Η ομάδα αποτελείται από: α. .......? β. .......? γ. .......? δ. .......? ε. .......? _________________________________________________________________________________________ Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21) 1. Fuji : 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από : α. Fuji β. ARGI γ. nmamadakkar δ. StathisG ε. BILLY IDOL) ______________________________________________________ 2. -DHMHTRHS- : 20/04 .................. 21/04 .................. Η ομάδα αποτελείται από: α. -DHMHTRHS- β. ........? γ. ........? δ. ........? ε. ........? _____________________________________________________ 3. CPretenteriS: 20/04 ................ 21/04 ................ Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. ........? γ, ........? δ. ........? ε. ........? ___________________________________________________ 4. ................ 20/04 ................ 21/04 ................ Η ομάδα αποτελείται από: α. ........? β. ........? γ. ........? δ. ........? ε. ........? _____________________________________________________ [/QUOTE] Last edited by siraxanz; 23-01-2012 at 14:26. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νίκο σε παρακαλώ όπως με αλλάξεις από 18/4 που είχα δηλώσει στην αρχή σε 20/4. Ο φίλος μου ο kperi τελικά δεν μπορεί να ακολουθήσει αρα διαγράψτε τον. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για δώσε λεπτομέρεια, που τηλεφώνησες; Και νομίζω ότι είσαι ακόμη στη φάση της έγκρισης εισόδου για 18/04. Δεν είσαι υπεύθυνος κάποιας ομάδας, για να πάρεις σε μοναστήρι και να ζητήσεις φιλοξενία. Ζητάς ατομική έγκριση εισόδου γενικά στο Όρος, κι όχι μοναστήρι σ' αυτό το τηλέφωνο. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, πάρε με τηλέφωνο. Θα το περάσω στο προφίλ μου. Εν τέλει, έκλεισες;;; Last edited by Fuji; 23-01-2012 at 19:00. |
|
|||
|
|||
Λίστα συμμετεχόντων
Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04 1. Arkas 2. Black_Shadow 3. evan400f 4. pirate 5. TARKAS 1 6. TARKAS 2 7. george-k1 8. kostasx 9. peterv 10. peterv junior (Γιάννης) 11. siraxanz 12. kostaskyriakos 13. φίλος του kostaskyriakos 14. vpentza 15. nanoshophellas 16. φίλος 1 nanoshophellas 17. φίλος 2 nanoshophellas 18. soxos 29. victorakos 20. ............... Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04 1. XCHALLENGE 2. THANOSG 3. ARGI 4. Akis 5. jimmis varda 6. CPretenteriS 7. syan 8. SenseiG 9. egefalikos 10. BILLY IDOL 11. nmamadakkar 12. Stathis G (?) 13. kbg 14. MARK 15. sagini.sail 16. Εftixis 17. Δημήτρης (φίλος Ευτύχη) 18. Vagelis Gar 19. -DΗMΗTRΗS- 20. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 21. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ 22. N.GS 23. ..................................... |
|
|||
|
|||
@ Fuji...
Νίκο..δεν έκανα τίποτα παραπάνω απο τον τυφλοσουρτη που ανέβασες παραπάνω.Πήρα στο τηλ. που αναφέρεις..πάτησα την επιλογή 4..απαντάει ο τύπος και με το που του λέω για διαμονητήριο στις 18/04..μόνο που δεν βγήκε απο το ακουστικό να μου τις ρίξει..άστα Πήρα μόνο για διαμονητήριο και για τίποτα άλλο..τι να πω Με τα πολλά του έδωσα τα στοιχεία μου,του είπα για το πρωινό καραβάκι και μόλις τελείωσε την δεύτερη επίθεση/ανάκριση μου είπε ένα ξερό "εντάξει" Λέω τις επόμενες ημέρες να ξανακαλέσω για επιβεβαίωση.. |
|
|||
|
|||
Επιμένω να ρωτάω ΠΟΥ αλλού να κλείσω ρε παιδιά ?
Δεν γνωριζω για αποστάσεις και τις μονές που γειτνιάζουν με τη Σιμονώπετρα που μου προτάθηκε να κλείσω και το έκανα....δε λέει να γυρνάμε σαν την άδικη κατάρα..... Επικροτώ τη κίνηση του Χάρη να "γραφτεί" σε 5άδα αφού πρέπει να κινηθούμε ανάλογα με τις επιθυμίες των 5 που θα συνυπάρξουν τόσες μέρες... Συνεχίζω να επιθυμώ ένα από τα 3 επόμενα μέλη της 5άδας να έχει ξανακάνει επίσκεψη στο Όρος να μας μεταφέρει την εμπειρία του Φιλικά πάντα εεεεε.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όσο για την παρουσία ατόμου με εμπειρία, απ' ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχουν πολλά παιδιά. Οι περισσότεροι ανεβαίνουν για πρώτη φορά. Όταν θα πλησιάσει η ώρα, θα συζητήσουμε λεπτομέρειες, μην ανησυχείς. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 09:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 18:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 11:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 23:32 |