|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||
|
|||||
Απάντηση: Λαδάκια;
Απόσπασμα:
Με τίποτα.. Με είχε βασανίσει η φουτάνα με χειρουργείο στη μέση, γιατί εντός πόλης ήθελε ή το ύψος σου ή τα μπράτσα του Κακιασβιλυ στις μεγαλύτερες δόξες του Την έχει ο γαμρπός μου τώρα και την καραγουστάρει, την έχει παντρευτεί και αυτήν ..μαζί με την αδερφή μου Αυτό θελουμε, εδώ κολάμε και επί το σωστότερον εδώ ποντάρουμε για την προστασία του boxer στην υπερθέρμανση.. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Του Πεζω άντεξε 4 χρόνια και συνεχίζει. Το σιτροέν κλαμπ φίλοι βάλανε στοίχιμα ότι τα χιτώνια θα έχουν γίνει βρακύ μετά από 4 χρόνια με 8άρες που το πήγαινα με το θεόκοντο σασμάν, και έδειξε συμπίεση 13,5-14 bar!! Μετά από 40.000 χιλιόμετρα ξεσίσματος φτου φτου.. Λάδι είπαμε 10-60 gulf γαλλικό συνθετικό.. Απόσπασμα:
Εδώ είχες απόλυτο δίκιο. Το είχα στα 14-16 bar και ψιλοχτυπούσε ακόμα και κρύος ο κινητήρας. Το κατέβασα με τις φλάντζες στα 13,5 bar (12 δίνει η bmw) και φαίνεται να αντέχει τον καρπό μου Απόσπασμα:
Αυτά είναι... !! Αυτά που θέλουμε να διαβάζουμε από εσένα, γνώσεις που δεν τις βρίσκεις ούτε στο νετ, ούτε και σε βιβλία μηχανολογίας.. Τις βαλβίδες τις κ@λοέτριψα καλά, άλλαξα και τα τσιμουχάκια ευτυχώς δεν έκανα καμία ζήμιά αν κρίνω από το ελάχιστο λάδι που καίει. Thanks γίγαντα GeorgeP!! |
|
|||
|
|||
Ρε παλικάρια Συγγνώμη που διακόπτω, αλλά μήπως ξέρει κανείς τι φοράει το Κ 1300 μου, , αν καίει, και καμιά ιδεα για εμάς, ευχαριστώ πολύ
|
|
|||
|
|||
Το αιώνιο θέμα...
|
|
|||
|
|||
Εντέλει παρακολουθώντας το θέμα κατάλαβα ακόμα μια φορά πόσο ενημερωμένο και τεχνικά καταρτισμένο κόσμο έχει το φόρουμ μας
Μπράβο Γιώργο μπράβο Γιάννη |
|
|||
|
|||
Για να μην παιδευτείς και χαλάσεις και το κεφάλι της βίδας πριν κάνεις το 15λεπτο ζέσταμα που προηγήται της αλλαγής χαλάρωσε την βίδα του κάρτερ όσο το μοτέρ είναι κρύο μισή βόλτα(λογικά θα πάρει ευκολα) γιατί άμα ζεσταθεί θα σε παιδέψει
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συνηθως αυτοι οι κινητηρες φορανε 10/40.......... |
|
|||
|
|||
Τελικα επειδη το εχουμε κανει τουρκικο σηριαλ,κοινως με την καλη εννοια μας τα εχετε κανει τσουρεκια,αποφασιστε τελος παντων τι λαδια φοραμε !!! Μου θυμιζετε το iatronet.gr που μπαινεις μεσα για να δεις γιατι ποναει το δαχτυλο σου και σε 5 λεπτα διαπιστωνεις οτι εχεις καρδιακη ανεπαρκεια 4ου σταδιου με αυτα που διαβαζεις μεσα!!!Βαλτε ενα λαδι που καλυπτει τις προδιαγραφες της μαμας και τελος...τωρα για οσους θελουν να ειναι παντα στα κοκκινα τους συμβουλευω να αλλαξουν μηχανη και οχι ΛΑΔΙΑ!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσωπικά διαπιστώνω ότι το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείται συνθετικό λάδι. Για στροφάρισμα πχ. σε αναβάσεις, στροφιλίκια και διάφορα άλλα "γρήγορα" (που το μοτορι δουλεύει σε φάσμα 7.000-8.000 rpm) το 10-60 αντέχει περισσότερο και διατηρεί το ιξώδες (πάχος του) στις ψηλές θερμοκρασίες που τυχόν αναπτύσονται, κατά τα άλλα (σε ταξίδια και εντός πόλης) ένα συνθετικό 10-40 εκτιμώ ότι κάνει μια χαρά τη δουλειά του.. Για τις αλλαγές (πάλι προσωπικά μιλάω) έχω διαπιστώσει ότι αντέχουν 7.500 χιλ. πριν αρχίζουν να καίγονται αλλά αντέχουν και μέχρι 12.000 χιλ. αν συμπληρώσεις ανάλογα.. Ας συμπληρώσει-αφαιρέσει και ο Γιώργος με τις γνώσεις-εμπειρία του ώστε να βγει μία τελική και ολοκληρωμένη άποψη !! |
|
|