|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ"
ενα ζευγαρι πισω και για εμενα;; R1200GS! στελνω pm
|
|
|||
|
|||
Πήγα σήμερα το πρωι, άψογοι σε όλα τους!!! Χαμόγελο, ευχαριστίες, να σε κεράσω καφέ κ.λπ....από σήμερα θα γίνω κι εγώ ακόμα καλύτερος στην δουλειά μου!!!
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν ήδη έχω καθυστερήσει μήνες το πίσω, και σε λίγο τα εμβολάκια θα συναντηθούν το ένα με το άλλο.
Ένα σετάκι πίσω παρακαλώ. |
|
|||
|
|||
...και σε Δt τα τακάκια είναι στη θέση τους εδώ και 45 λεπτά.
Quick response με επιπλέον bonus ότι είδα από κοντά τα Metzeler Tourance Next και τα Anakee 3. Όπως τα είδα προτιμώ τα 2α. Αλλά μέχρι όταν θα χρειαστώ θα έχουν βγει και άλλα νέα (Tourance Wild κλπ.). |
|
|||
|
|||
γεια σας ενδιφερομαι για την αγορα και την τοποθετηση στα τακακια μπρος πισω, ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
η απαντηση ηρθε απο το Νικολα (λεοντοκαρδο) στο μπαμ παροτι ειχε να κανονισει τοσα πραγματα της πιττας και εχτες εγινε η τοποθετηση, ισα ισα προλαβα να κανω ενα τσιγαρο και μου ειπαν τα παιδια ΕΤΟΙΜΟΣ.... μια χαρα ολα. συγχαρητηρια στα παιδια που τρεχουν για να εχουμε εμεις τις ευκολιες μας. συνεχιστε ετσι...
|
|
|||
|
|||
Μπορει κάποιος να μου πει ποσο κάνουν τα μπροστινά τακακια για gs 1200 .
Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Ενα σετ μπροστά για gs 1200 Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε καλησπέρα,
Μπορεις να κανονισεις τα σχετικα γιατι χρειαζομαι αλλάγη τακάκια μπρος-πίσω, Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Jprotop PS: Εχω στήλει PM με τα στοιχεία μου |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
"Sold-out" σε 29 από 64 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου | MARK | Αθλητισμός | 1 | 20-04-2010 22:09 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |