|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ταξίδι στη Λεβεντογέννα τον Ιούλιο !!!
Απόσπασμα:
Θα του απαντήσω και εγώ... "-Ευτυχώς για σέναν, φτάσανε τα ψητά, γιατί με την σούρα που είχαν, δεν σε έβλεπα καλά-!!!" |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η αλήθεια είναι ότι και ο Λούκης έκανε γάμο
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
...δεν νομίζω Αργυράκο να πηγαίνης πίσω, εσύ και η Φωτεινή σου και αν είστε αστέρια και ψυχάρες
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν να συνεχίσω για λίγο .Την επομένη τα παιδιά βόλτα και μπανάκι στην Χερσόνησο και στην συνέχεια φαγάκι στου ξαδέλφου στα Μάλλια
|
|
|||
|
|||
Το ίδιο βράδυ μετά από ένα τσιμπούσι ελαφρύ στην ταβέρνα παρά το λιμάνι ¨Λίγο Κρασί Λίγο Θάλασσα ¨κάποιοι ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην Αθήνα –Πάτρα .
|
|
|||
|
|||
Την επόμένη το πρωί η παρέα ξεκινά για μια βολτούλα στα νότια του νομού στα Μάταλα πριν την αναχώρηση επίσκεψη στη γιάφκα του Ευτύχη για μια ματιά με τον Δημήτρη στο Forum
|
|
|||
|
|||
περισότερες φώτο από τα Μάταλα από τον Δημήτρη
Επιστροφή το βράδι στο Ηράκλειο και ποτάκι με τον Ηλία τον Marco Polo Συνεχίζεται.... |
|
|||
|
|||
ευχαριστούμε για άλλη μια φορά, τον Ευτύχη και όλη την Κρητική παρέα για την φιλοξενία τους!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Που ειναι και οι υπολοιπες φωτο απο τα Χανια οεεοοο?? Εμεις δεν θα δουμε τις αφεντομουτσουναρες μας??
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 15 | 10-05-2011 08:46 |
Γεια σας από τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη | gsgs | Καλώς ήλθατε | 17 | 02-11-2010 13:59 |
Κατά 569.742 άτομα αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Ιούλιο | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 18-08-2010 22:39 |
Κατρακυλάνε οι πωλήσεις αυτοκινήτων - Έπεσε τον Ιούλιο κατά 64,3% | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 06-08-2010 20:40 |