|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey
Απόσπασμα:
Η παραγγελία δόθηκε ... την έχεις αύριο ...
|
|||
|
|||
Ευχαριστω πολυ για την διεκπεραιωση Νίκο!
Παρελαβα και εγω χτες την 535. Ολα καλα. Ευχαριστω και πάλι και καλές γιορτές! |
|
|||
|
|||
Η μπαταρία παρελήφθη και τοποθετήθηκε. Με δυσκόλεψε (μου έβγαλε τον πάτο με λίγα λόγια) γιατί είναι μεγαλύτερη αλλά τελικά όλα καλά ελπίζω.
Ευχαριστώ τον Νίκο (Leontokardo) πολύ και το φόρουμ. |
|
|||
|
|||
Δεν την τοποθετησα γιατι ακομα παιζει η μαμα (3χρονια κοντα) αλλα ηθελα να κανω μια ερωτηση...
ΟΚ. Προφανως η εγγυηση μετραει απο τοτε που την αγοραζει κανεις, και οχι τοτε που την τοποθετει... αλλα ειναι ενας χρονος, ή δυο ? Γνωρίζει κανεις ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ που την έβαλα περισυ δεν είχα κανένα πρόλημα.Θέλει μόνο λύσιμο τα πλαινά καλώδια και μετά μπαίνει κουφέτο.Μετά βάζεις 2-3 τάιράπς στα καλώδια που λασκάρισες, και είσαι έτοιμος.Τόσο απλά. υ.γ. πέρισυ ΄που δεν ήμουνα στο φόρουμ την πλήρωσα 189 γιούρια |
|
|||
|
|||
Παρέλαβα σήμερα!!!
Ευχαριστώ, για την άμεση ανταπόκριση. |
|
|||
|
|||
Νίκο καλημέρα όπως μιλήσαμε έμεινα από μπαταρία κανόνισε με σε παρακαλώ τα στοιχεία μου τα έστειλα σε SMS. Αν είναι κάτι ενημέρωσε με. Ευχαριστώ εκ προτέρων.
|
|
|||
|
|||
Εγώ που την έβαλα περισυ δεν είχα κανένα πρόλημα.Θέλει μόνο λύσιμο τα πλαινά καλώδια και μετά μπαίνει κουφέτο.Μετά βάζεις 2-3 τάιράπς στα καλώδια που λασκάρισες, και είσαι έτοιμος.Τόσο απλά.
υ.γ. πέρισυ ΄που δεν ήμουνα στο φόρουμ την πλήρωσα 189 γιούρια Εγώ δεν έλισα τίποτα απλά με μια πένσα λύγισα λίγο τα σηδεράκια των καλοδίων!!! |
|
|||
|
|||
http://www.gsforum.gr/Ομαδικές-Αγορέ...tml#post278766
Εγώ δεν έλισα τίποτα απλά με μια πένσα λύγισα λίγο τα σηδεράκια των καλοδίων!!! |
|
|||
|
|||
Εγώ δεν έλισα τίποτα απλά με μια πένσα λύγισα λίγο τα σηδεράκια των καλοδίων!!!
|
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |