|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη !
Με την σειρά μου να ευχαριστήσω κι εγώ όλη την παρέα για τη συνεργασία, την συνεννόηση και τα χαμόγελα στα χείλη...Πιστεύω οτι περάσαμε πολύ όμορφα, είδαμε ότι είχαμε προγραμματίσει στο διάστημα της εβδομάδας και γυρίσαμε με ασφάλεια και γεμάτες τις μπαταρίες. Νάμαστε καλά και για την επόμενη..!! |
|
||||
|
||||
Μπράβο captain .... πολύ όμορφες οι φωτό ....
|
|||
|
|||
:sm5::sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
syan Καλημέρα
2 Ερωτήσεις έχω. 1.Η μηχανή στην πρώτη φωτό ??τι μάρκα είναι (Μαύρη) 2.Ο χοντρός με την μπλέ φόρμα μήπως είμαι εγώ.. Επειγώντος δίαιτα...Την τετάρτη μονο ένα σουβλάκι |
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά!!!!!!! Πάντα να είσαστε καλά και σύντομα... η επόμενη!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
ειναι η καινουρια μαρκα << REPAIDIAMHNTREXETE TOSOPOLYAGWNAKANOUME?>> THS HONDA!!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλώς ήλθατε παίδες και του χρόνου μαζί........... Τα λάδια τα κοίταξες από το περσινό ταξίδι ή ακόμα ?????? και να μη τα κοιτάξεις δεν έχει ανλάγκη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να ψάχνουμε όλα τα βενζινάδικα για σπρέυ αλυσίδας; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα 10 ειδυλλιακά μέρη να ζεις στην Ευρώπη | georgekostas | Διάφορα | 15 | 15-01-2010 10:58 |
Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας στην Ευρώπη | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 12-01-2010 20:55 |
Επιστροφή στην Ευρώπη για το ΜοtοGP | skippybi | Αγώνες | 8 | 04-05-2009 13:30 |