|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φωτογραφια της Ημέρας...
Απόσπασμα:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια,να'σται καλα!!! να προσθεσω πως η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη αργα τα μεσανυχτα καθως ξεκινισαμε απο σαραγιεβο αργα το απογευμα και δυσκολευτικαμε παρα πολυ να φτασουμε στη κοριφη διοτι δεν ειχαμε gps,κανοντας ''τρελες'' χωμματινες διαδρομες μεσα σε ναρκοπαιδια (ειναι γεματη η βοσνια)μες στη νυχτα αλλα ειμαστε και οι δυο πολυ πισματαριδες και δε θα σταματαγαμε εαν δε τα καταφερναμε να ανεβουμε στη κοριφη.Το πρωινο ξυπνιμα εκει πανω ομως και η θεα μας αποζημιοσε δεωντος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μπραβο .......μακαρι στην ζωη σου να απαθανατιζεις τέτοιες φωρο........
Ειδικα με το θεριό που εχεις... |
|
|||
|
|||
άξια
Ανεκτίμητη. ..... |
|
|||
|
|||
Να μου θυμισεις να σου φερω κανονικη κορνιζα να την βαλεις......ειδικα γι'αυτη την μουσουδα κατω αριστερα....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κανω πειραματα με ενα πρόγραμματακι που κατεβασα τωρα γι αυτο την ανεβασα ετσι.........Ωραια δεν ειναι.....????
|
|
|||
|
|||
να μου φερεις να μου φερεις.........θες να την κρεμασεις στο δωματιο εεεεε για να σηκωνεσαι καθε πρωι και να κανεις ην προσευχη σου..........εεεεεεΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οχι...την θελω να την δειχνω στην μικρη για να τρωει το φαι της.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εχει εναν μπαμπουλα δεν θελει αλλον........
Ολο το βραδυ ετσι θα το παμε ............εγω παω για υπνο..... Last edited by commander; 30-08-2013 at 01:58. |
|
|