|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από που "βγαίνει" το nickname σας
Ενα VFR 400, ενα VFR 750, ενα Virago 1100 κι ενα Vstrom 1000 με εκαναν να πιστεψω οτι παντα θα οδηγουσα V ........... !
Και τωρα στα γεραματα δεν ειναι να αλλαζεις nicknames! |
|
|||
|
|||
Crazy Artist: Αυτό ακριβώς που λέει!!! (λόγω ενασχόλησης με ζωγραφική, μουσική, θεατρικά κλπ κλπ)
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το δικο μου βγαινει απο το όνομα μου που είναι Δημήτρης και απο την βαρδα όπου μένω....οπότε jimmis-varda......
|
|
|||
|
|||
!........
Last edited by evanb; 03-01-2012 at 16:54. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε ποια πολιτεια ησουν ?? |
|
|||
|
|||
"Loulou" εντελώς στο χαβαλέ (προφέρεται όπως θέλετε, με τον τόνο όπου αρέσκεται καθείς) σε ό,τι αφορά στο "1100gs" δεν χρειάζεται επεξήγηση νομίζω.
|
|
|||
|
|||
Lena λενε τη γυναικα μου της οποιας το λαπιτοπιον σφετεριζομαι. Το 1200s ειναι το μηχανακι το οποιο θα κερδισει η γυναικα μου στο δικαστηριο και θα μου το στερησει μαζι με πολλα αλλα αν τολμησω να ζητησω διαζυγιο........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν πειράζει Δημητράκη μου. Θα σου μείνει το "σκρίνιο" (LT)... Μετά η Λενίτσα, θα πουλήσει σε μένα το S, σε μια συμβολική τιμή... |
|
|||
|
|||
(N.GS) Νίκος το όνομα μου και απλα GS η μηχανή μου!
Αυτα! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |