|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Magadan, μεσω ...Μογγολιας !
Διαβάζοντας και βλέποντας τις φωτο σου κάθε πρωί θέλω σύνταξη !
Με τι όρεξη να δουλέψω αφού ταξειδευω μαζί σου εγκεφαλικά; Μπαβο σου |
|
|||
|
|||
ακριβως!!!!!!!!!!ετσι
|
|
|||
|
|||
Κάθε περιγραφή και καλύτερη! Συγχαρητήρια Νίκο και για το ταξίδι και για την υπομονή σου να το μοιραστείς μαζί μας !!! |
|
|||
|
|||
Γεια σου ρε Νικο!!
Παντα γερος ταξιδιωτη! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Προφανώς, στο Ust-Nera έριξε παραπάνω βροχή από όση έφαγα εγώ στο δρόμο. Η περιοχή του Oymyakon είναι ο «Πόλος του Ψύχους» και κρατάει το ρεκόρ της χαμηλότερης θερμοκρασίας που καταγράφηκε στο Βόρειο Ημισφαίριο (– 68ο C), από το 1933. Συμβολαιογράφος, ατελιέ, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, εταιρεία ταξί, καπελάδικο και (ακριβό) ξενοδοχείο συστεγάζονται στη λασπωμένη, κεντρική λεωφόρο. Είναι μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της μεγαλύτερης σε διάρκεια ημέρας του χρόνου. Στις γειτονιές του Ust-Nera. Λίγο πριν γιόρταζαν το Θερινό Ηλιοστάσιο, ρίχνοντας (μέσα σε ένα παρατεταμένο σούρουπο) πυροτεχνήματα. Τρεις τα ξημερώματα, ο ήλιος είχε ανατείλλει για τα καλά. To 45% του συνόλου της χώρας καλύπτεται από δέντρα, μια έκταση, δηλαδή, περίπου 7,5 εκ. τ.χλμ.! Κάποτε ήταν πολύβουο Café, πάνω στην Εθνική Οδό. |
|
|||
|
|||
Νικολα τα λογια ειναι περιτα ενα μεγαλο
|
|
|||
|
|||
Μια έκταση όσο η Αυστραλία ολόκληρη, που περιλαμβάνει το 25% του παγκόσμιου υλοτομικού πλούτου, τόσο είναι το δάσος στη Ρωσία! 85χλμ. μετά το Ust-Nera βρίσκεται το χωριό Burustakh. Πόσα παιδιά να πηγαίνουν σε αυτό το σχολείο, άραγε; Δεν το κόβω για εγκαταλειμμένο, το βρίσκω σε άριστη κατάσταση… Για αρκετά χιλιόμετρα οδηγούσα έχοντας στα δεξιά μου τον ποταμό Nera, που συνεχίζει το ταξίδι του μέχρι να ενωθεί με τον μεγαλύτερο Indigirka. Στο βάθος το Διοικητήριο στο χωριό Artyk. слава труду: η εργασία δοξάζει. Σε αντιστοιχία με το ARBEIT MACHT FREI: η εργασία απελευθερώνει, των γερμανικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, τυχαίο; Καταλαβαίνετε τώρα γιατί τα ποτάμια δεν είναι αδιάβατα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Με τέτοιο στρώμα πάγου… |
|
|||
|
|||
Διαβάζοντας το περίφημο οδοιπορικό σου μου γεννάται μια απορία.
Εκτός όλων των άλλων, τι ψυχικό σθένος πρέπει να έχεις για να αντέξεις αυτό το γεωγραφικό, κλιματικό και πολιτισμικό σοκ; |
|
|||
|
|||
Έχει τέσσερα ρέματα η διαδρομή (σε όλα περνούσες από μέσα και πάγωνες). Στα τρία από αυτά ετοιμάζονται γέφυρες, αυτό εδώ θα μείνει παραπονεμένο… Πινακίδα, αρκούντως κατατοπιστική, πάνω στο δρόμο. Η οροσειρά Verkhoyansk συνεχίζει για αρκετά ακόμα… Το εγκαταλειμμένο χωριό 5 Let Oktyabrya… …δεν είναι εντελώς εγκαταλειμμένο! |
|
|