|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λαδάκια;
Απόσπασμα:
Λεει 20/50 ο μεγαλος.........αντε να παμε μεχρι το 15/50 Λεει 15/40 ο μεγαλος.........αντε να παμε μεχρι το 10/40-15/50 Λεει 10/30 ο μεγαλος.........αντε να παμε μεχρι το 10/40-10/50 τωρα αν σε λενε Γιαννη (JohnGS1100) δεν υπαρχει γιατρεια......... πας με οτι νομιζεις οτι σου ταιριαζει. |
|
|||
|
|||
Τελικα Τζον θα μας πεις?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω παντως εχω πιστη σε εσενα και στα λεγομενα σου... Last edited by jarhead; 29-07-2013 at 23:21. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Aπο 10w σε 15w μπορει να παει?
Για το ΚΤΜ λεμε..................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τι λεει το βιβλιαρακι του ''Μεγάλου''? |
|
|||
|
|||
Στυλιανε,
εχεις ενα ειδικο ΚΤΜ που αν διαβαζω σωστα εδω θελει αλλαγη λαδιου καθε 3/15 ωρες ¨η 20/100 λιτρα βενζινης. Εδω επισης συνιστα λαδι 10/50 για ολες τις θερμοκρασιες πανω απο το "0" και με μοναδικη απαιτουμενη προδιαγραφη την JASO MA, ουτε API SG,SL...τιποτα, λογικο απο μια αποψη λογω του συχνου της αλλαγης των ...............ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ ΕΥΛΑΒΙΚΑ!!!!!!!! Οχι 15/50, οχι 15/40, οχι τιποτε αλλο εκτος απο 10/50 που λεει ο ''Μεγαλος'' για αυτον τον ειδικο κινητηρα! Η μαρκα του λαδιου δεν παιζει κανενα ρολο!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
σας παραθέτω εναν πίνακα απο το εγχειρίδιο του HAYNES.
Εκει βλέπετε τα όρια εξωτερικής θερμοκρασίας για τα οποία είναι κατάλληλα ο κάθε τύπος λαδιού. είναι ξεκάθαρο ότι ένας κάτοικος Νευροκοπίου θα βάλει διαφορετικά λάδια από έναν κάτοικο Ρόδου. εγώ πάντως έβαλα 15-40 λάδια LIDL. (5 λίτρα 17€) όπως ακουγόταν με τα castrol έτσι ακούγεται και τώρα. 3 γραμμές η θερμοκρασία κινητήρα. σε κίνηση ακινητοποιημένος για κανά τέταρτο και γρήγορη οδήγηση, δικάβαλος σε στροφιλίκια, πήγε 4 γραμμές. |
|
|||
|
|||
Λάδια torco,τα φέρνει κανεις στο Ηρακλειο;
|
|
|